Уряд звільнив Монахову з посади мовного омбудсмана

Уряд звільнив Монахову з посади мовного омбудсмана

7 Травня 2020
1769

Уряд звільнив Монахову з посади мовного омбудсмана

1769
Раніше вона написала заяву про звільнення за власним бажанням.
Уряд звільнив Монахову з посади мовного омбудсмана
Уряд звільнив Монахову з посади мовного омбудсмана

Кабінет Міністрів України звільнив Тетяну Монахову з посади уповноваженої із захисту державної мови. Про це йдеться в розпорядженні уряду від 6 травня.

«Звільнити Монахову Тетяну Василівну з посади Уповноваженого із захисту державної мови за власним бажанням», – йдеться в документі.

Нагадаємо, 27 листопада 2019 року Кабінет Міністрів України призначив на посаду уповноваженого із захисту державної мови Тетяну Монахову, завідувачку кафедри журналістики Чорноморського національного університету імені Петра Могили (Миколаїв).

24 квітня 2020 року Тетяна Монахова повідомила, що написала заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Серед причин звільнення вона назвала те, що за шість місяців не був створений Секретаріат уповноваженого із захисту державної мови. Вона додала, що на посаді не отримала жодної зарплати натомість за цей період витратила на роботу близько 30 тисяч гривень із сімейного бюджету.

Фото: Opinion

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1769
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду