detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
06.04.2020 16:33
Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко
Прессекретарем прем’єра Дениса Шмигаля стала Ольга Куришко
Колишня заступниця головного редактора «Радіо НВ» Ольга Куришко стала прессекретарем прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Ольга Куришко повідомила «Детектору медіа», що до урядової команди її запросила Вікторія Пода – радниця прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з питань інформаційної політики. 19 березня пані Куришко звільнилася з «Радіо НВ», після чого перейшла на нову роботу.

«Мене зацікавила ця пропозиція. З 2006 року я працювала у ЗМІ, а це і ділова преса і розмовні радіостанції, була на керівних посадах. Маю досвід у сфері новин та комунікацій. Тому тепер мені цікаво застосувати його під час роботи в уряді», – пояснила пані Куришко.

З початку 2018 року до березня 2020 року Ольга Куришко працювала заступницею головного редактора і керівницею інформаційної служби «Радіо НВ». До цього була аналітиком аналітичної компанії Corestone. У 2014-2017 роках працювала на «Радио Вести», з 2016 року очолювала інформаційну службу радіостанції. До того працювала журналісткою в газеті «Коммерсантъ-Украина».

Нагадаємо, з 15 квітня з «Радіо НВ» йде головний редактор Валерій Калниш. Його на цій посаді змінить Олексій Тарасов. З 1 липня «Радіо НВ» переформатується і відмовиться від формату суто розмовного радіо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY