Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»

Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»

17 Березня 2016
3389
17 Березня 2016
16:09

Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»

3389
Керівником інформаційної служби «Радио Вести» стала Ольга Куришко. Про це повідомила прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».
Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»
Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»

Ольга Куришко раніше працювала старшим редактором і випусковим редактором «Радио Вести».

Посада керівника інформаційної служби «Радио Вести» була вакантною декілька місяців. «Однак потім ми вирішили запропонувати її Ользі, - розповіла програмний директор «Радио Вести» Ірина Сінченко. – Вона працює на “Радио Вести” практично з моменту заснування радіостанції, тому як ніхто інший знає всі тонкощі роботи розмовної станції. Вона була старшим редактором і випусковим редактором ранкового ефіру на радіостанції понад рік. Крім того, досвід Олі як парламентського журналіста газети Коммерсант Украина під керівництвом Валерія Калниша – для нас найкраща рекомендація».

Нагадаємо, що з березня Валерій Калниш залишив посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжив працювати над своїми радіопроектами, у тому числі 11 березня запустив нову власну підсумкову щотижневу програму «Постфактум».

Нещодавно джерела «Детектора медіа» повідомили, що Олександр Клименко, якого називають власником холдингу «Вести Украина», заточує медіа холдингу під власну президентську кампанію, але співробітники «Радио Вести» це заперечили.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду