Побитий журналіст Obozrevatel переніс кілька операцій

Побитий журналіст Obozrevatel переніс кілька операцій

4 Квітня 2020
4208

Побитий журналіст Obozrevatel переніс кілька операцій

4208
Найстрашніше - позаду, попереду - реабілітація, розповів Роман Груша.
Побитий журналіст Obozrevatel переніс кілька операцій
Побитий журналіст Obozrevatel переніс кілька операцій

Про це він написав у Facebook 4 квітня.

«Поспішаю поділитися гарними новинами. Я живий, переніс операції: пластини поставили, роздроблені кістки обличчя максимально зібрали. Тепер на мене чекає тривала реабілітація, але найстрашніше вже позаду. Ще раз хочу подякувати кожному за підтримку: матеріальну, моральну, інформаційну та будь-яку іншу. Тільки завдяки вам вдалось вирішити ці питання оперативно і уникнути додаткових ускладнень. Дякую», - написав журналіст Роман Груша.

Нагадаємо, 27 березня у Києві троє підлітків напали на журналіста Obozrevatel Романа Грушу, унаслідок чого в нього чотири переломи обличчя зі зміщенням і кілька черепно-мозкових травм. У діагнозі вказані: перелом виличного комплексу, перелом орбіти ока, перелом носа і назоетмоїдального комплексу, а також струс мозку і черепно-мозкові травми.

Київська місцева прокуратура №3 за повідомленням у ЗМІ внесла до ЄРДР відомості про цей інцидент за ч 2. ст 187 (розбій, вчинений групою осіб) Кримінального кодексу України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4208
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду