У Києві побили журналістів «Еспресо»

У Києві побили журналістів «Еспресо»

3 Квітня 2020
4959

У Києві побили журналістів «Еспресо»

4959
У Києві 2 квітня напали на знімальну групу телеканалу «Еспресо», яка перевіряла дотримання вимог карантину закладами харчування в Гідропарку.
У Києві побили журналістів «Еспресо»
У Києві побили журналістів «Еспресо»

Про це повідомляється на сайті каналу.

Сюжет готували два журналіста та оператор.

«Одразу після включення в ефір Іллі Євлаша до знімальної групи підбіг невідомий чоловік, схопив камеру та жбурнув її в Дніпро. У цей час журналістка Діна Зеленська намагалася відзняти зловмисника на мобільний телефон. Чоловік, помітивши, що його знімають, підбіг, повалив дівчину на земля та схопив за волосся. Потім вирвав телефон та теж викинув у річку», – йдеться в повідомленні.

Журналісти викликали поліцію, проте винуватцю вдалося втекти.

Телеканал «Еспресо» закликав допомогти їм знайти нападника, повідомити редакцію можна за телефоном +380 68 961 0188.

Раніше слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальні провадження: два - за ч. 2 ст. 345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) та одне за ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, у Києві 2 квітня напали на знімальну групу телеканалу ZIK, яка перевіряла дотримання вимог карантину в парках та спортивних майданчиках у Гідропарку.

Фото: Еспресо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4959
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
1455 дн. тому
Це ж Ілля Кива на фото! На ефірах каналів ОПЗЖ шукайте)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду