На знімальну групу NewsOne напав продавець медичних масок

На знімальну групу NewsOne напав продавець медичних масок

25 Березня 2020
4312
25 Березня 2020
18:44

На знімальну групу NewsOne напав продавець медичних масок

4312
У кореспондентки телеканалу зафіксували ушкодження руки і пальців, їй наклали гіпс. Поліція відкрила кримінальне провадження.
На знімальну групу NewsOne напав продавець медичних масок
На знімальну групу NewsOne напав продавець медичних масок

Про це повідомляє пресслужба NewsOne.

Зазначається, що до телеканалу нібито звернулись мешканці міста Красилів Хмельницької області через несанкціоновану торгівлю медичними масками невідомого походження.

«Коли журналістська група приїхала з'ясувати ситуацію, то продавець масок почав всіма способами перешкоджати зйомці: накинувся на кореспондентку, вирвав у неї з рук мікрофон, сховав маски і завдав журналістці тілесні ушкодження. Після звернення в лікарню, у кореспондентки телеканалу зафіксували численні ушкодження руки і пальців, їй наклали гіпс», - повідомляють на каналі.

Журналістка звернулася в місцеве відділення поліції, де за фактом нападу відкрили кримінальне провадження за статтею 345-1 КК України. Зараз проводяться слідчі дії.

У поліції повідомили, що представниці каналу викрутили та здавили пальці руки.

«29-річний власник магазину, який здійснює торгівлю засобами особистої гігієни, намагався вирвати упакування з медичними масками, в результаті чого пошкодив руку журналістці, яка здійснювала зйомку сюжету щодо продажу медичних масок у його торговельному закладі», - зазначили правоохоронці.

Раніше в Одесі напали на журналістку 7-го каналу Мішель Арманд та оператора Валентина Мірзу під час зйомки репортажу про пожежу в кінотеатрі торгового центру «Сіті Центр».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4312
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду