У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)

У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)

19 Червня 2019
5751

У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)

5751
У Києві 19 червня загинув Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний спротив» та народний депутат від фракції «Народний фронт». Його знайшли з вогнепальним пораненням голови.
У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)
У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

«Жінка подзвонила в поліцію (та сказала), що виявила за місцем проживання тіло свого чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Зараз там працює слідчо-оперативна група», – розповів він.

Народний депутат Антон Геращенко на своїх сторінках в Facebook та Twitter написав, що Дмитро Тимчук «завдав собі смертельне поранення під час чищення пістолета».

Пізніше він відредагував свій пост у Facebook, написавши, що «вивчаються всі можливі версії, одна з яких – необережне поводження з нагородною зброєю».

Відділ комунікації поліції Києва повідомив, що інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського УП ГУНП у м. Києві. Після проведення першочергових слідчих дій поліцейські нададуть правову оцінку події.

Голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що є низка робочих версій, серед яких – нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю, а також версії кримінального характеру.

«Сьогодні о 12:15 Національною поліцією отримано повідомлення щодо смерті народного депутата Дмитра Тимчука, 1972 року народження», – сказав він, додавши, що на місце події для процесуальної координації має прибути керівництво прокуратури міста.

Дмитро Тимчук народився 27 червня 1972 у місті Чита, Російська Радянська Федеративна Соціалістична Республіка. З 2008 був головним редактором інтернет-проекту «Флот-2017» та керівник громадської організації «Центр військово-політичних досліджень». З 2 березня 2014 став координатором групи «Інформаційний спротив». На позачергових виборах до Верховної Ради 2014 року був обраний народним депутатом України 8-го скликання.

9 серпня 2017 року народний депутат від «Народного фронту», координатор проекту «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив про свій вихід з Національної спілки журналістів України (НСЖУ), членом якої він був 17 років.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5751
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду