detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
19.06.2019 13:47
У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)
У Києві загинув Дмитро Тимчук (ДОПОВНЕНО)
У Києві 19 червня загинув Дмитро Тимчук, координатор групи «Інформаційний спротив» та народний депутат від фракції «Народний фронт». Його знайшли з вогнепальним пораненням голови.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко.

«Жінка подзвонила в поліцію (та сказала), що виявила за місцем проживання тіло свого чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Зараз там працює слідчо-оперативна група», – розповів він.

Народний депутат Антон Геращенко на своїх сторінках в Facebook та Twitter написав, що Дмитро Тимчук «завдав собі смертельне поранення під час чищення пістолета».

Пізніше він відредагував свій пост у Facebook, написавши, що «вивчаються всі можливі версії, одна з яких – необережне поводження з нагородною зброєю».

Відділ комунікації поліції Києва повідомив, що інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського УП ГУНП у м. Києві. Після проведення першочергових слідчих дій поліцейські нададуть правову оцінку події.

Голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що є низка робочих версій, серед яких – нещасний випадок, необережне поводження з вогнепальною зброєю, а також версії кримінального характеру.

«Сьогодні о 12:15 Національною поліцією отримано повідомлення щодо смерті народного депутата Дмитра Тимчука, 1972 року народження», – сказав він, додавши, що на місце події для процесуальної координації має прибути керівництво прокуратури міста.

Дмитро Тимчук народився 27 червня 1972 у місті Чита, Російська Радянська Федеративна Соціалістична Республіка. З 2008 був головним редактором інтернет-проекту «Флот-2017» та керівник громадської організації «Центр військово-політичних досліджень». З 2 березня 2014 став координатором групи «Інформаційний спротив». На позачергових виборах до Верховної Ради 2014 року був обраний народним депутатом України 8-го скликання.

9 серпня 2017 року народний депутат від «Народного фронту», координатор проекту «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук заявив про свій вихід з Національної спілки журналістів України (НСЖУ), членом якої він був 17 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY