detector.media
15.06.2019 14:40
Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK
Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на каналі ZIK
Автор та ведучий політичного ток-шоу «Прямим текстом», хард-ток-шоу «Drozdov» Остап Дроздов заявив про припинення виходу своїх програм на телеканалі ZIK через зміну власника.

Про це він повідомив у Facebook.

«Усі ці роки я мав щось схоже на автономію. Попередній власник давав мені можливість мати свій авторський острівець, і це була розкіш. Навіть коли на канал прийшли всеядні "колеги", я від власника мав гарантії невтручання в мою авторську програму. І в її межах я (всупереч загальній думці) поставив кілька ключових принципів: 
- лише українська мова в ефірі
- непускання в ефір відверто проросійських ригів (я не пустив до себе ні добкіних, ні мураєвих, ні інших)
- жорстка антиросійська риторика», - написав журналіст.

Остап Дроздов додав, що в наступний четвер програма «Прямим текстом» вийде  в запису.

«Допоки нове керівництво не озвучило своєї редакційної політики щодо моїх авторських програм – я припиняю їх вихід», - заявив журналіст.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука - Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Вахтанг Кіпіані та Сергій Рахманін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY