Вікторія Волонтирець залишає СТБ

Вікторія Волонтирець залишає СТБ

17 Грудня 2018
3499

Вікторія Волонтирець залишає СТБ

3499
Директор департаменту позаефірного промо телеканалу СТБ Вікторія Волонтирець залишає канал після 14 з половиною років роботи.
Вікторія Волонтирець залишає СТБ
Вікторія Волонтирець залишає СТБ

Про це вона повідомила на Facebook.

У коментарі «Детектору медіа» пані Волонтирець розповіла, що завершує роботу на СТБ 25 січня. За її словами, вона йде, тому що потребує перезавантаження.

«Ні, моє рішення піти не пов’язане з трансформацією в StarLightMedia. Ні, я не йду на іншу роботу. Бо рішення піти було свідомим – я “йду з СТБ”, а не “йду кудись”. Так, я дуже хочу зробити паузу і перезавантажитися», – написала вона у Facebook.

На запитання «Детектора медіа», чи пов’язано припинення її співпраці з каналом зі звільненням генерального директора СТБ і холдингу StarLightMedia Володимира Бородянського, Вікторія Волонтирець відповіла: «Якби я сказала, що абсолютно не пов’язане, це було б неправдою. Бо 14,5 років я мала щастя працювати з найкращим керівником. Але я не можу сказати, що це було причиною мого рішення».

За словами пані Волонтирець, вона має пропозиції нової роботи і в рамках StarLightMedia, і в інших місцях, але поки що планує «перезавантажитися».

Нагадаємо, 15 грудня з СТБ і StarLightMedia звільнився Володимир Бородянський, який обіймав посаду директора холдингу StarLightMedia і генерального директора телеканалу СТБ.

На нову посаду президента StarLightMedia призначений Олександр Богуцький, який поєднує цей пост із посадою керівника телеканалу ICTV. Обов’язки директора StarLightMedia виконує Михайло Царьов – виконавчий директор компанії EastOne, яка керує активами Віктора й Олени Пінчуків (у тому числі й медійними). Керуючим директором телеканалу СТБ призначено Людмилу Семчук.

Медіагрупа StarLightMedia наразі проходить процес реструктуризації та оптимізації. 16 серпня StarLightMedia презентувала своїм співробітникам проект «Трансформація», покликаний перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру. У межах трансформації Володимир Бородянський обійняв посаду СЕО StarLightMedia, Олександр Богуцький очолив дивізіон «Новини» (інформаційно-аналітичне мовлення каналів холдингу).

1 листопада члени правління медіагрупи StarLightMedia представили працівникам нову організаційну структуру, а 26 листопада було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які розпочнуть роботу на нових посадах із січня 2019 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду