detector.media
17.12.2018 12:34
Вікторія Волонтирець залишає СТБ
Вікторія Волонтирець залишає СТБ
Директор департаменту позаефірного промо телеканалу СТБ Вікторія Волонтирець залишає канал після 14 з половиною років роботи.

Про це вона повідомила на Facebook.

У коментарі «Детектору медіа» пані Волонтирець розповіла, що завершує роботу на СТБ 25 січня. За її словами, вона йде, тому що потребує перезавантаження.

«Ні, моє рішення піти не пов’язане з трансформацією в StarLightMedia. Ні, я не йду на іншу роботу. Бо рішення піти було свідомим – я “йду з СТБ”, а не “йду кудись”. Так, я дуже хочу зробити паузу і перезавантажитися», – написала вона у Facebook.

На запитання «Детектора медіа», чи пов’язано припинення її співпраці з каналом зі звільненням генерального директора СТБ і холдингу StarLightMedia Володимира Бородянського, Вікторія Волонтирець відповіла: «Якби я сказала, що абсолютно не пов’язане, це було б неправдою. Бо 14,5 років я мала щастя працювати з найкращим керівником. Але я не можу сказати, що це було причиною мого рішення».

За словами пані Волонтирець, вона має пропозиції нової роботи і в рамках StarLightMedia, і в інших місцях, але поки що планує «перезавантажитися».

Нагадаємо, 15 грудня з СТБ і StarLightMedia звільнився Володимир Бородянський, який обіймав посаду директора холдингу StarLightMedia і генерального директора телеканалу СТБ.

На нову посаду президента StarLightMedia призначений Олександр Богуцький, який поєднує цей пост із посадою керівника телеканалу ICTV. Обов’язки директора StarLightMedia виконує Михайло Царьов – виконавчий директор компанії EastOne, яка керує активами Віктора й Олени Пінчуків (у тому числі й медійними). Керуючим директором телеканалу СТБ призначено Людмилу Семчук.

Медіагрупа StarLightMedia наразі проходить процес реструктуризації та оптимізації. 16 серпня StarLightMedia презентувала своїм співробітникам проект «Трансформація», покликаний перебудувати її бізнес-процеси, оргструктуру та корпоративну культуру. У межах трансформації Володимир Бородянський обійняв посаду СЕО StarLightMedia, Олександр Богуцький очолив дивізіон «Новини» (інформаційно-аналітичне мовлення каналів холдингу).

1 листопада члени правління медіагрупи StarLightMedia представили працівникам нову організаційну структуру, а 26 листопада було оголошено список затверджених керівників різних напрямків рівня N-2, які розпочнуть роботу на нових посадах із січня 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY