Олександр Семирядченко йде з  «Медіа Групи Україна»

Олександр Семирядченко йде з «Медіа Групи Україна»

24 Жовтня 2018
3345

Олександр Семирядченко йде з «Медіа Групи Україна»

3345
Генеральний продюсер новин Олександр Семирядченко йде з «Медіа Групи Україна». Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Детектору медіа».
Олександр Семирядченко йде з  «Медіа Групи Україна»
Олександр Семирядченко йде з  «Медіа Групи Україна»

Причини такого рішення він не конкретизує, однак наголошує, що «це рішення було взаємним»: «Звісно це серйозна посада. І відповідно закінчення цього періоду в особистісному плані - це складна історія. Але зрештою і таке трапляється. Ще раз підкреслюю, що це було взаємне рішення. Воно влаштувало нас обох, через це ми розходимося чемно, інтелігентно, без взаємних претензій».

Підсумовуючи свою роботу в «Медіа Групі Україна», Олександр Семирядченко звертає увагу на те, що про її ефективність говорять цифри: «Вони показують, що за період січень-жовтень, поки я мав пряме відношення до інформаційного виробництва в межах медіагрупи, усі мультиплатформні майданчики бренду "Сегодня" (від сайту до ефіру) наростили показники від 10% до 15-20% залежно від аудиторій (18-54 та 18+, 50+). Це математичний вимір».

Також він наголосив на тому, що зараз тестуються логістичні та технологічні  рішення інформаційного виробництва: «Це було однією з моїх зацікавленостей, коли я був у медіагрупу запрошений. Звісно, мені шкода це залишати. І мені шкода залишати багатьох людей, які займаються менеджментом та інформаційним виробництвом у медіагрупі, які є сильними особистостями та професіоналами. Також шкодую, що не до кінця зміг реалізувати виклик, який ставився переді мною».

Надалі Олександр планує дочитати книги та дослухати нові альбоми, на які у нього не було часу. Однак надалі він хотів би працювати у сферах, близьких до медіа.

«Надалі буду пробувати себе реалізовувати в тих сферах, де я буду органічний, ефективний та гармонічний сам із собою. Але, зрозуміло, що я хотів би далі реалізовуватися в медіа. І у тих сферах, які з ними пов’язані», - сказав він.

У прес-службі медіагрупи повідомили, що поки що нова кандидатура на позицію генерального продюсера новин не обрана.

Нагадаємо, Олександр Семирядченко приєднався до команди «Медіа Групи Україна» у грудні 2017 року. На цій посаді він змінив Олексія Мустафіна. Олександр Семирядченко з квітня 2013 до лютого 2016 року працював керівником департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3345
Читайте також
07.11.2018 16:23
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
3 033
02.10.2018 14:34
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
4 392
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду