Журналістка Маргарита Тулуп звільнилася з LB.ua

Журналістка Маргарита Тулуп звільнилася з LB.ua

15 Листопада 2018
2859
15 Листопада 2018
18:24

Журналістка Маргарита Тулуп звільнилася з LB.ua

2859
Маргарита Тулуп два з половиною роки працювала в розділі «Спільнота».
Журналістка Маргарита Тулуп звільнилася з LB.ua
Журналістка Маргарита Тулуп звільнилася з LB.ua

Про звільнення журналістка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, я прийняла рішення звільнитися з LB.ua. У цьому місяці у мене вийдуть ще кілька запланованих раніше текстів. Якщо у вас є для мене робочі пропозиції - я відкрита, і навіть до несподіваних. Спасибі всім за ці два з половиною роки», - написала вона.

«Детектор медіа» звернувся до Маргарити Тулуп за коментарем, проте вона не відповіла на запитання.

Нагадаємо, що 14 листопада редактор економічного відділу інтернет-видання LB.ua Андрій Яніцький повідомив про звільнення. У коментарі «Детектору медіа» він сказав, що звільняється через «творчі розбіжності».

Нагадаємо, 13 листопада інтернет-видання LB.ua зняло з публікації статтю про загиблу громадську діячку Катерину Гандзюк та можливих замовників нападу на неї.

14 листопада редакція LB.ua повернула на сайт видалений раніше матеріал авторки Катерини Моли «Час колотися - хто замовив Катю Гандзюк», внісши в нього правки. Редакція пояснила, що зняли з сайту публікацію, тому що «текст не пройшов аналіз юридичного відділу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2859
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду