detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
24.10.2018 19:36
Олександр Семирядченко йде з «Медіа Групи Україна»
Олександр Семирядченко йде з  «Медіа Групи Україна»
Генеральний продюсер новин Олександр Семирядченко йде з «Медіа Групи Україна». Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Детектору медіа».

Причини такого рішення він не конкретизує, однак наголошує, що «це рішення було взаємним»: «Звісно це серйозна посада. І відповідно закінчення цього періоду в особистісному плані - це складна історія. Але зрештою і таке трапляється. Ще раз підкреслюю, що це було взаємне рішення. Воно влаштувало нас обох, через це ми розходимося чемно, інтелігентно, без взаємних претензій».

Підсумовуючи свою роботу в «Медіа Групі Україна», Олександр Семирядченко звертає увагу на те, що про її ефективність говорять цифри: «Вони показують, що за період січень-жовтень, поки я мав пряме відношення до інформаційного виробництва в межах медіагрупи, усі мультиплатформні майданчики бренду "Сегодня" (від сайту до ефіру) наростили показники від 10% до 15-20% залежно від аудиторій (18-54 та 18+, 50+). Це математичний вимір».

Також він наголосив на тому, що зараз тестуються логістичні та технологічні  рішення інформаційного виробництва: «Це було однією з моїх зацікавленостей, коли я був у медіагрупу запрошений. Звісно, мені шкода це залишати. І мені шкода залишати багатьох людей, які займаються менеджментом та інформаційним виробництвом у медіагрупі, які є сильними особистостями та професіоналами. Також шкодую, що не до кінця зміг реалізувати виклик, який ставився переді мною».

Надалі Олександр планує дочитати книги та дослухати нові альбоми, на які у нього не було часу. Однак надалі він хотів би працювати у сферах, близьких до медіа.

«Надалі буду пробувати себе реалізовувати в тих сферах, де я буду органічний, ефективний та гармонічний сам із собою. Але, зрозуміло, що я хотів би далі реалізовуватися в медіа. І у тих сферах, які з ними пов’язані», - сказав він.

У прес-службі медіагрупи повідомили, що поки що нова кандидатура на позицію генерального продюсера новин не обрана.

Нагадаємо, Олександр Семирядченко приєднався до команди «Медіа Групи Україна» у грудні 2017 року. На цій посаді він змінив Олексія Мустафіна. Олександр Семирядченко з квітня 2013 до лютого 2016 року працював керівником департаменту спеціальних проектів телеканалу ICTV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY