Insider покинули всі журналісти

Insider покинули всі журналісти

3 Жовтня 2018
9499

Insider покинули всі журналісти

9499
З інтернет-видання Insider, власником якого є бізнесмен Олексій Тамразов, пішла уся команда
Insider покинули всі журналісти
Insider покинули всі журналісти

Про це журналісти повідомили у Facebook. Зокрема головний редактор Insider Тетяна Ніколаєнко написала, що з видання пішли усі журналісти та зазначила, що звільнення не коментуватиме.

«Вчора був останній день моєї роботи на Insider. Всі мої пішли зі мною. Ніяких понтових заяв не буде. Як і коментарів. Скажімо так, Мері Поппінс не була рада залишати близнюків. Але вітер змінився. Тепер я буду нянчити інших близнюків. Au revoir! Дякую Oleksii Tamrazov, я була вільна робити, що хочу!» – написала вона.

Оксана Денисова також написала, що Insider покинула вся команда.

«Ваші обличчя, коли ви встали і вийшли з редакції всією редакцією. Отже, відсьогодні жоден з нас не має відношення до сайту Insider. Це рішення не пов'язане з судовими процесами проти інвестора, мотив скоріше схожий на "не зійшлися характерами" , і більше коментарів на цю тему не буде. Редакція встала і пішла далі», – написала вона.

Журналіст Влад Красінський написав у Facebook: «Завершив епоху в Insider. Просто дякую. Це було чудово».

Нагадаємо, у вересні 2018 року стало відомо, що Генеральна прокуратура України наклала арешт на внесок 8 млн грн до статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» (видання Insider), власником якої є Олексій Тамразов. Наразі бізнесмена судять за спробу дати хабар у розмірі 200 тис. доларів прокурору ГПУ Костянтину Кулику. Затриманий вважає, що його підставили.

23 серпня Печерський районний суд Києва відпустив його під заставу у 20 мільйонів гривень. 3 вересня адвокати Олексія Тамразова направили до Апеляційного суду Києва скаргу щодо запобіжного заходу у вигляді 20 млн грн застави.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9499
Читайте також
01.04.2020 10:28
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 037
03.10.2018 11:25
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
2 074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду