detector.media
03.10.2018 10:42
Insider покинули всі журналісти
Insider покинули всі журналісти
З інтернет-видання Insider, власником якого є бізнесмен Олексій Тамразов, пішла уся команда

Про це журналісти повідомили у Facebook. Зокрема головний редактор Insider Тетяна Ніколаєнко написала, що з видання пішли усі журналісти та зазначила, що звільнення не коментуватиме.

«Вчора був останній день моєї роботи на Insider. Всі мої пішли зі мною. Ніяких понтових заяв не буде. Як і коментарів. Скажімо так, Мері Поппінс не була рада залишати близнюків. Але вітер змінився. Тепер я буду нянчити інших близнюків. Au revoir! Дякую Oleksii Tamrazov, я була вільна робити, що хочу!» – написала вона.

Оксана Денисова також написала, що Insider покинула вся команда.

«Ваші обличчя, коли ви встали і вийшли з редакції всією редакцією. Отже, відсьогодні жоден з нас не має відношення до сайту Insider. Це рішення не пов'язане з судовими процесами проти інвестора, мотив скоріше схожий на "не зійшлися характерами" , і більше коментарів на цю тему не буде. Редакція встала і пішла далі», – написала вона.

Журналіст Влад Красінський написав у Facebook: «Завершив епоху в Insider. Просто дякую. Це було чудово».

Нагадаємо, у вересні 2018 року стало відомо, що Генеральна прокуратура України наклала арешт на внесок 8 млн грн до статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» (видання Insider), власником якої є Олексій Тамразов. Наразі бізнесмена судять за спробу дати хабар у розмірі 200 тис. доларів прокурору ГПУ Костянтину Кулику. Затриманий вважає, що його підставили.

23 серпня Печерський районний суд Києва відпустив його під заставу у 20 мільйонів гривень. 3 вересня адвокати Олексія Тамразова направили до Апеляційного суду Києва скаргу щодо запобіжного заходу у вигляді 20 млн грн застави.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY