У редакції Insider поки працюватимуть чотири співробітники

У редакції Insider поки працюватимуть чотири співробітники

6 Лютого 2017
1651
6 Лютого 2017
19:56

У редакції Insider поки працюватимуть чотири співробітники

1651
Станом на 6 лютого в редакції оновленого після річної перерви інтернет- видання Insider працюють чотири співробітники. Поки триватиме період визначення економічної моделі і подальшого розвитку ЗМІ редакція не запрошуватиме в команду нових журналістів.
У редакції Insider поки працюватимуть чотири співробітники
У редакції Insider поки працюватимуть чотири співробітники

Про це «Детектору медіа» розповів засновник видання Insider Сергій Щербина, який буде також керівником нового проекту.

«Ми продовжуємо працювати в тестовому режимі. Наразі ми підключили Facebook до цього процесу. Тепер наші матеріали будуть з’являтися в соцмережах», - зазначив він.

За словами Ігоря Щербини, крім нього у редакції Insider працюють Тетяна Ніколаєнко (головна редакторка), Владислав Красинський і Лілія Макашова. Всі вони працювали у виданні до 1 лютого 2016 року, коли попередній проект Insider припинив роботу.

Керівник проекту також повідомив, що економічна модель зараз знаходиться в режимі обговорення, як і концепція та дизайн інтернет-видання. Як довго триватиме цей процес, Сергій Щербина повідомити поки не може. За його словами,  питання розширення редакції за рахунок нових журналістів наразі не вирішене.

Він також підтвердив, що Insider збереже своє спрямування як новинне, соціально-політичне видання, що пише про політику в Україні. За його словами,  редакційна політика ЗМІ залишиться без змін.

«Концепція така сама, як і була раніше. Єдине, що не прийняте рішення, як це розвивати.  Але наповнення і принципи роботи – ті ж самі, як і були. Можливо, якісь зміни торкнуться дизайну, але більше сказати не можу, бо все в режимі обговорень», - сказав він.

Раніше Сергій Щербина повідомив «Детектору медіа», що Insider, як і раніше, належить ТОВ «Всеукраїнська медіа группа», власником якої є бізнесмен Олексій Тамразов. Усі майнові права на видання належать йому.

Нагадаємо, українське видання Insider, засноване восени 2013 року Олексієм Тамразовим і Сергієм Щербиною, припинило свою роботу 1 лютого 2016 року.

Сергій Щербина працював редактором рубрик «Політика» та «Розслідування» на сайті Realist, звідки пішов наприкінці 2016 року. Пізніше з інтернет-видання Realist  звільнилися ще шестеро журналістів. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1651
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду