Олена Васильєва йде з «1+1»

Олена Васильєва йде з «1+1»

4 Грудня 2017
8048

Олена Васильєва йде з «1+1»

8048
Головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва залишає свою посаду. Про це вона повідомила «Детектору медіа».
Олена Васильєва йде з «1+1»
Олена Васильєва йде з «1+1»

«П'ять років у компанії “1+1” стали найсерйознішим етапом моєї професійної діяльності: за цей час створено й налагоджено механізми власного виробництва каналу, запущено і знято близько тридцяти серіалів. Багато з них стали яскравими подіями і приводом для серйозної суспільної дискусії. Мені це особливо приємно, тому що частина моєї родини – етнічні українці. Я пишаюся цією роботою і вдячна колегам і керівництву компанії за можливість реалізуватися на такому високому рівні. Час іти вперед, відкривати нові горизонти, працювати в нових жанрах, для нової аудиторії. За ці п'ять років я зустріла багато прекрасних талановитих людей – це і команди проектів, і коло однодумців в індустрії, і, звичайно, чудова команда відділу серіалів. У нас попереду багато нового і цікавого.

У даний момент визначається форма завершення роботи над розпочатими мною проектами каналу», – прокоментувала Олена Васильєва.

Нагадаємо, на телеканалі «1+1» пані Васильєва почала працювати восени 2012 року. До цього вона обіймала посаду шеф-редактора серіалів креативного департаменту компанії Story First Production, яка входить у російський холдинг «СТС-Медиа». З 2009 по 2011 рік займалася сценарною розробкою англомовних проектів кінокомпанії «Базелевс» (офіс у Лос-Анджелесі) і працювала з російськомовним сценарним відділом компанії Bekmambetov Projects Limited.

Фото: «1+1 медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8048
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду