detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
04.12.2017 15:04
Олена Васильєва йде з «1+1»
Олена Васильєва йде з «1+1»
Головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва залишає свою посаду. Про це вона повідомила «Детектору медіа».

«П'ять років у компанії “1+1” стали найсерйознішим етапом моєї професійної діяльності: за цей час створено й налагоджено механізми власного виробництва каналу, запущено і знято близько тридцяти серіалів. Багато з них стали яскравими подіями і приводом для серйозної суспільної дискусії. Мені це особливо приємно, тому що частина моєї родини – етнічні українці. Я пишаюся цією роботою і вдячна колегам і керівництву компанії за можливість реалізуватися на такому високому рівні. Час іти вперед, відкривати нові горизонти, працювати в нових жанрах, для нової аудиторії. За ці п'ять років я зустріла багато прекрасних талановитих людей – це і команди проектів, і коло однодумців в індустрії, і, звичайно, чудова команда відділу серіалів. У нас попереду багато нового і цікавого.

У даний момент визначається форма завершення роботи над розпочатими мною проектами каналу», – прокоментувала Олена Васильєва.

Нагадаємо, на телеканалі «1+1» пані Васильєва почала працювати восени 2012 року. До цього вона обіймала посаду шеф-редактора серіалів креативного департаменту компанії Story First Production, яка входить у російський холдинг «СТС-Медиа». З 2009 по 2011 рік займалася сценарною розробкою англомовних проектів кінокомпанії «Базелевс» (офіс у Лос-Анджелесі) і працювала з російськомовним сценарним відділом компанії Bekmambetov Projects Limited.

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY