Анна Маляр залишила Прямий канал

Анна Маляр залишила Прямий канал

4 Жовтня 2017
9967

Анна Маляр залишила Прямий канал

9967
З Прямого каналу пішла експерт-кримінолог Анна Маляр, яка з серпня вела програму «Кримінал» у парі з Олександром Лірчуком
Анна Маляр залишила Прямий канал
Анна Маляр залишила Прямий канал

Про це пані Маляр повідомила на своїй сторінці Facebook. 

Шеф-редактор програми Катерина Трушик підтвердила «Детектору медіа» цю інформацію.

«Друзі, від сього програма "Кримінал" на телеканалі Прямий виходитиме без мене. 
50 прямих ефірів по 45 хвилин – зроблено! Це безцінний досвід та неймовірний багаж знань і навичок, – повідомила пані Маляр. – В мене попереду насичена роботою осінь, цікаві відрядження, проекти і законопроекти – буду вас інформувати». 

Вона також зазначила, що продовжить надавати юридичну оцінку політичним подіям та коментуватиме ситуацію зі злочинністю.

«Детектор медіа» звернувся до пані Маляр по коментар.

Нагадаємо, 31 серпня «Детектору медіа» стало відомо, що пані Маляр вестиме програму «Кримінал». Програма виходить по буднях о 16.00 та о 23.15.

Як писав «Детектор медіа», Прямий канал запустився 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Наразі Прямий канал веде переговори з телевізійним журналістом і телеведучим Костянтином Грубичем і планує зробити з ним соціальний проект.

Фото: "Гордон"

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9967
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду