Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони

Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони

4 Серпня 2021
9681

Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони

9681
Маляр очолить напрям стратегічних комунікацій та інформаційної політики Міноборони.
Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони
Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони

Юристка-кримінологиня, ексведуча Прямого каналу, колишня кандидатка в депутати Київської міськради Ганна Маляр стала заступницею міністра оборони України. Її 4 серпня призначив Кабмін, передає народний депутат Олексій Гончаренко.

Маляр повідомила, що очолить напрям стратегічних комунікацій та інформаційної політики Міноборони.

«Професійно темою стратегічних комунікацій у секторі безпеки і оборони я займаюсь з тих пір, як почалась війна. Вже тоді стало очевидно, що Російська Федерація веде її як військовими, так і невійськовими методами. Тож, потрібно було швидко організовувати захист України в інформаційному просторі та опановувати навички ведення гібридної (асиметричної) війни», — розповіла вона.

Ганну Маляр додала, що разом з Академією Служби безпеки України розробляла практичний курс стратегічних комунікацій для працівників сектору безпеки і оборони. Вона уточнила, що займалася напрямом — «Інформаційні операції як елемент злочинів, що посягають на національну безпеку та мир. Виявлення та знешкодження інформаційних технологій впливу, які загрожують національній безпеці».

Ганна Маляр — юристка-кримінологиня, яку часто запрошують як експертку на різні телепрограми. 31 серпня 2017 році вона стала співведучою програми «Кримінал на Прямому», однак залишила телеканал у жовтні того ж року. У 2020 році Маляр була кандидаткою в депутати Київської міськради від партії «Слуга народу». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9681
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду