Стець вважає, що комітет свободи слова має очолити Геращенко, Герасим’юк або Ар’єв

22 Грудня 2011
5122
22 Грудня 2011
12:21

Стець вважає, що комітет свободи слова має очолити Геращенко, Герасим’юк або Ар’єв

5122
Стець вважає, що комітет свободи слова має очолити Геращенко, Герасим’юк або Ар’єв

Секретар парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, член фракції «НУ-НС» Юрій Стець вважає, що профільний комітет має очолити «опозиціонер з медійним минулим»: наприклад, Ірина Геращенко, Ольга Герасим'юк чи Володимир Ар'єв. Про це він сказав виданню «Коммерсантъ-Украина».

 

Пан Стець сказав газеті, що питання про недовіру Андрію Шевченко лежить у «професійній площині»: «Змушений визнати, що під керівництвом Шевченка комітет працює неякісно. 90% засідань за останні півроку не збирали кворуму. При цьому, коли Андрій був у відрядженнях, ті же Бондаренко вдавалось зібрати 9 з 11 членів комітету».

 

Нагадаємо, раніше в коментарях «Детектор медіа» Юрій Стець говорив про те, що особисто він не збирається голосувати за відставку Шевченка. «Яким би він не був головою комітету, хорошим чи поганим, але Андрій - мій друг, й історія наших відносин за будь-яких обставин для мене важливіша. Можливо, це не зовсім правильно, але саме з таких причин голосувати я не буду, і моя позиція є саме такою», - сказав Юрій Стець.

 

Сьогодні, 22 грудня, має відбутися засідання комітету, на якому розглядатиметься питання про відсторонення голови Андрія Шевченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5122
Читайте також
22.12.2011 10:37
«Экономические известия»
12 561
22.12.2011 08:44
Юлия Рябчун, «Коммерсантъ. Украина»
11 143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду