Бенкендорф може призначити Арфуша віце-президентом та переобрати кандидата на «Євробачення»

15 Березня 2010
24797
15 Березня 2010
18:50

Бенкендорф може призначити Арфуша віце-президентом та переобрати кандидата на «Євробачення»

24797
Бенкендорф може призначити Арфуша віце-президентом та переобрати кандидата на «Євробачення»

Виконавчий продюсер «Інтера» та «погоджена кандидатура» на посаду президента Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф планує провести повторний відбір учасника на «Євробачення» від України і може призначити Валіда Арфуша віце-президентом НТКУ. Про це він розповів у коментарях ТК.

 

Пан Бенкендорф наголосив, що у роботі на  НТКУ бачить нову сходинку кар'єрного зростання. «Я працеголік. А цей канал дістається мені у такій, м'яко кажучи, складній ситуації. Там є що виправляти, і я намагатимусь не розчарувати колектив та навести порядок на каналі», - сказав він.

 

В першу чергу Єгор Бенкендорф планує познайомитись з колективом і зрозуміти, в якому стані зараз перебуває канал: «Вивчу сітку, програми, і після цього буду приймати якісь рішення». З цієї ж причини розповісти про майбутній формат НТКУ він ще не готовий.

 

 «Я думаю, що найпершими викликами перед НТКУ є безгосподарність і нецільове використання грошей», - наголосив він

 

Щодо обрання віце-президентів, пан Бенкендорф розповів, що нині розглядаються різні кандидатури, серед них є і Валід Арфуш, про призначення якого вже писала «Дуся» . «Він має міжнародні зв'язки, зможе зайнятись і підвищенням кваліфікації співробітників, і багато чим іншим», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Окрім цього, у разі призначення президентом НТКУ, пан Бенкендорф планує зробити прозорим вибір учасника на «Євробачення»: «Гадаю, Лазарович також братиме участь у конкурсі, і якщо за нього проголосує більшість - це буде вибір народу».

 

Ім`я нового виконавчого продюсера «Інтера» Єгор Бенкендорф назвати поки що не готовий.

 

За інформацією джерел ТК, завтра, 16 березня, має відбутися призначення президентом НТКУ Єгора Бенкендорфа і першим віце-президентом - Валіда Арфуша, а також їхнє представлення колективу НТКУ.

 

Валід Арфуш своє вірогідне призначення поки що не коментує. Однак нагадав ТК, що був одним з підписантів звернення до Віктора Януковича про незгоду з тим, як визначали представника України на «Євробачення - 2010». «Я вважаю, що конче необхідно до кінця тижня провести новий відбірковий тур на "Євробачення". І бажано, щоб він відбувався у два етапи: перший - попередній, другий - у прямому ефірі. При цьому, слід дати можливість брати участь у відборі як відомим, так і не дуже відомим людям», - заявив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24797
Читайте також
19.03.2010 13:24
Валентина Самченко, «Україна молода»
35 869
17.03.2010 07:31
Отар Довженко
, Наталя Лигачова
116 028
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kuku
5136 дн. тому
Я вам скажу так - орган правление национального канала должен быть украинцем, а не черномазым, который (слушать стыдно) как на русском (не говоря уже об украинском) изъясняется. Вице-президент НТКУ похож не на вицика, а на обезьяну...даже страшно становиться, когда представишь себе сколько он еще пришел украсть уже и без того совсем обедневшего и разграбленного канала. Зато демократия в стране. И вообще, долой Куклус Клан, я за белых!)
омг!!!
5157 дн. тому
«Він має міжнародні зв'язки, зможе зайнятись і підвищенням кваліфікації співробітників, і багато чим іншим», - зазначив Єгор Бенкендорф. Ключевое - это "і багато чим іншим" бугагага) превратит унтк в блядюшник)
друг
5157 дн. тому
Очень жаль, но Егор не очень хорошо разбирается в людях. Поэтому, к сожалению, наряду с достойнейшими людьми встречаются в его окружении корчинские, и прочие насекомые. А Арфуши - известные киевские сутенеры еще с середины девятостых прошлого столетия. Если таки инВалид будет визирем при Егоре, нормальные люди в команду на "перший" не пойдут. Цікаво, я Янек знает? Тот, кто зону хавал - сутенеров "не уважает", мягко говоря..
Sonya tv
5157 дн. тому
Это Бене невдобно куму отказать. Власть поменялась, а кумовство осталось. Ну, керуйте, кумушки!
Бенин дядя
5158 дн. тому
Беня,сынок,я знал твоего папу,,..шо ты сына,делаешь? Ты с детства был болезненным ребёнком,на шо оно тебе надо! У тебе ж нерви и слабие сэрцэ,а ты у петлю,да ещо з какым то иносранцем! Ты шо совсем умом тронулся,чи прсто дурак? Беня,не пачкай папу!!!!!!!!!!!!!
,оператор с 10 стажем ТВ и ХФ
5158 дн. тому
ТУПОРЫЛОЕ ПЛЕМЯ ЖУРНАЛЮГ--ПРОКТОЛОГОВ,когда же наконец, вы научитесь любить свою профессию не за зелень и морду свою в ящике.Видемо совсем кузнеца на мельникова загнела,если в рядах четвёртой ВЛАСТИ нет порядочных пиарщиков,способных честно рассказать всем СМИ кто такой Арфуш и скольких наших телеблядей он сосватал за бугор к брату.В Италии этого прохвоста на порог студии не пустили б,а воно присосалось до нашой титьки,потягло молока и уже керувать зайшлось.Мавпа,спочатку мову вивчи,щось для людей добре та чисте зроби,а потим будеш за кордон від України їхать!" А ПОКИ ЩО КРІМ БРУДУ,що льється з твого чтива" ми ниц не бачили!
папарац
5158 дн. тому
про Арфуша никто ничего и не скажет. он прославился только ситилайтами "стоп расизм" (довольно тупыми) и скандалом с сыном Ющенко. как для вице-президента канала - заслуги не великие. а Бенкендорф - человек известный, проектов у него немеряно. может и сдвинет эту богадельню под названием УТ-1 с мертвой точки.
Вася Пупкин
5158 дн. тому
Вот они - журнализды, все только и ждут , что бы вылить неприятно пахнущую субстанцию на всех вокруг ))) Правда есть плюс в том, что сразу с этим и все секреты расскажут ))) РАсскажите, так что Арфуш - гей или это только слухи?
любий кохай мене
5158 дн. тому
бенкендорф, мы все знаем тебя с профессиональной стороны, если бы арфуш был профессионалом, то ты его забрал бы на Интер. значит, тебя заставляют. CENSORED
Sonya tv
5158 дн. тому
А откуда вы знаете сколько потратили на БУМ? С вами забыли поделиться или через вас деньги выводили? А вот если Беня возьмет странного для медиа Арфуша, который в ТВ нуль - это будет странно. Что может Егор знают все, а что может самопиарщик Арфуш? Деньги приходовать? Народ, поделитесь, может кто слыхал про его профессиональные "здобутки" ( или это "профессиональные" нужно было в кавычках писать :).)
Знаю
5158 дн. тому
Вовремя Беня сбежал с Интера после закапывания миллионов долларов в постный мегапроект БУМ.))) Так кто там еще про "нецільове використання грошей" заикается, а?;))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду