detector.media
15.03.2010 18:50
Бенкендорф може призначити Арфуша віце-президентом та переобрати кандидата на «Євробачення»

Виконавчий продюсер «Інтера» та «погоджена кандидатура» на посаду президента Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф планує провести повторний відбір учасника на «Євробачення» від України і може призначити Валіда Арфуша віце-президентом НТКУ. Про це він розповів у коментарях ТК.

 

Пан Бенкендорф наголосив, що у роботі на  НТКУ бачить нову сходинку кар'єрного зростання. «Я працеголік. А цей канал дістається мені у такій, м'яко кажучи, складній ситуації. Там є що виправляти, і я намагатимусь не розчарувати колектив та навести порядок на каналі», - сказав він.

 

В першу чергу Єгор Бенкендорф планує познайомитись з колективом і зрозуміти, в якому стані зараз перебуває канал: «Вивчу сітку, програми, і після цього буду приймати якісь рішення». З цієї ж причини розповісти про майбутній формат НТКУ він ще не готовий.

 

 «Я думаю, що найпершими викликами перед НТКУ є безгосподарність і нецільове використання грошей», - наголосив він

 

Щодо обрання віце-президентів, пан Бенкендорф розповів, що нині розглядаються різні кандидатури, серед них є і Валід Арфуш, про призначення якого вже писала «Дуся» . «Він має міжнародні зв'язки, зможе зайнятись і підвищенням кваліфікації співробітників, і багато чим іншим», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Окрім цього, у разі призначення президентом НТКУ, пан Бенкендорф планує зробити прозорим вибір учасника на «Євробачення»: «Гадаю, Лазарович також братиме участь у конкурсі, і якщо за нього проголосує більшість - це буде вибір народу».

 

Ім`я нового виконавчого продюсера «Інтера» Єгор Бенкендорф назвати поки що не готовий.

 

За інформацією джерел ТК, завтра, 16 березня, має відбутися призначення президентом НТКУ Єгора Бенкендорфа і першим віце-президентом - Валіда Арфуша, а також їхнє представлення колективу НТКУ.

 

Валід Арфуш своє вірогідне призначення поки що не коментує. Однак нагадав ТК, що був одним з підписантів звернення до Віктора Януковича про незгоду з тим, як визначали представника України на «Євробачення - 2010». «Я вважаю, що конче необхідно до кінця тижня провести новий відбірковий тур на "Євробачення". І бажано, щоб він відбувався у два етапи: перший - попередній, другий - у прямому ефірі. При цьому, слід дати можливість брати участь у відборі як відомим, так і не дуже відомим людям», - заявив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY