Директор Львівської ОДТРК вибачився перед «інвестором» в ефірі

25 Листопада 2009
17497
25 Листопада 2009
09:58

Директор Львівської ОДТРК вибачився перед «інвестором» в ефірі

17497
Директор Львівської ОДТРК вибачився перед «інвестором» в ефірі

Генеральний директор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Климович-старший 24 листопада під час інформаційної програми «Вісник» на «12 каналі» вибачився перед «УТ-Захід» та перед інвестором. Про це повідомляє сайт Zaxid.net. При цьому ні імені, ні прізвища об`єкта вибачення пан Климович не назвав.

 

Під час ефіру він декілька разів зазначив, що «особисто вибачається перед інвестором за емоції, і додав, що сталося непорозуміння, яке значною мірою виникло з вини фахівців телекомпанії, спеціалістів, які не до кінця в юридичному та тактичному аспектах відпрацювали дуже багато моментів, що призвело до цього непорозуміння». Пан Климович наголосив, що не хоче говорити про конфлікт і називає це непорозумінням.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 20 листопада пізно вночі генеральний директор Львівської ОДТРК Ярослав Климович-старший заявив ТК, що охоронці «Міст-ТБ» захопили центральну апаратну ЛОДТРК, де спільно працюють телекомпанії - Львіська ОДТРК , «Львів ТБ», «Міст-ТБ» та «УТ-Захід». Причиною Климович-старший вважає тиск на нього з боку Петра Димінського, почесного президанта ФК «Карпати», з яким пов`язують телекомпанії «Міст-ТБ» та «УТ-Захід». Зокрема, Климович сказав, що його схиляли підписати угоду, за якою весь прайм-тайм відійде від Львівської ОДТРК до «УТ-Захід». 21 листопада представники сторін заявили про те, що підписали мирову угоду строком на тиждень.

 

У розпорядження ЗМІ потрапив відеозапис наради пана Димінського з представниками львівських телекомпаній, що відбулася до конфлікту.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17497
Читайте також
08.12.2009 13:36
Омелян Коханський, ZAXID.NET
23 490
24.11.2009 15:07
Отар Довженко
, Марина Баранівська, Олена Коркодим
27 319
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wse9000
5270 дн. тому
В панів Климовичів борзометр ПОСТІЙНО ЗАШКАЛЮЄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду