«Мюзік радіо» стало радіо Relax

22 Січня 2013
5847
22 Січня 2013
11:55

«Мюзік радіо» стало радіо Relax

5847
Радіомережу очолила Юлія Смірнова
«Мюзік радіо» стало радіо Relax

20 січня радіогрупа «ТАВР Медіа» запустила нову радіостанцію Relax на хвилях Music Radio («Мюзік радіо»). Директором радіомережі призначено Юлію Смірнову. Про це повідомляє прес-служба радіохолдингу.

 

Раніше «Детектор медіа» писала про такий намір «ТАВР Медіа». Рішення про переформатування мережі Music Radio керівництво холдингу виношувало з моменту купівлі мережі на початку 2012 року і, зі слів гендиректора радіогрупи, має стратегічний характер для компанії.

 

«Ми переслідували одну мету: розширення можливостей. Слухачам ми запропонували досить вишуканий, якісний та ретельно відібраний музичний продукт. Нашим клієнтам - можливість звернення до досить активної аудиторії, яка, будучи дорослою і успішною, - зберігає смак до життя, не боїться інновацій та керується принципом: "Життя триває тут і зараз"», - підкреслює генеральний директор радіогрупи «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов.

 

Радіо Relax орієнтоване на слухачів віком від 30 до 50 років. Музичним ядром станції стане мікс спокійних мелодичних композицій з 60-х, 70-х і 80-х років, доповнений сучасними варіаціями легкої музики.

 

«Сьогодні ми можемо впевнено сказати, що в FM-діапазоні з'явилося місце, де легко та спокійно. Мегаполісам це вже життєво необхідно. Сьогодні виріс величезний пласт населення, який проводить достатньо багато часу в пробках, у якого достатньо стресова робота - для цих людей радіо Relax ковток свіжого повітря. Вона не змусить слухача тікати від світу, вона допоможе налаштуватись на спокій та сконцентруватись на цілях, що приведуть до успіху», - ділиться генеральний продюсер «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов.

 

На радіо Relax звучатимуть достатньо популярні і відомі пісні. Зі слів пана Дроздова, особливість радіостанції - в емоціях: легких, спокійних і добрих.

 

За словами керівництва радіостанції, одним з найперших завдань є закріплення нішевих позицій та розширення покриття мережі. Наразі радіо Relax можна почути у семи містах: Київ - 101,5 FM, Кам'янець-Подільський - 107,5 FM, Сєверодонецьк - 90,6 FM, Вінниця - 105,9 FM, Ніжин - 107,5 FM, Судак - 107,6 FM, Дніпропетровськ - 88,5 FM.

 

Нагадаємо, Music Radio працювало в Києві 18 років, з 2000 року мовило у форматі easy listening («легка музика»). З 2004 року радіостанція належала Радіогрупі УМХ, з 2009 - Business Radio Group, з 2012 - «ТАВР Медіа». Business Radio Group не один раз мала наміри переформатування станції та мережі, але так і не здійснила їх.

 

За даними дослідження аудиторії радіо в містах «50 тис.+» компанії GfK Ukraine, Music Radio посідало останнє місце з-поміж радіомереж, які є замовниками дослідження: середньотижневе охоплення - 2,6%, рейтинг - 0,05% (третя хвиля 2012 року). Але слід відзначити, що Music Radio мало найменше покриття (8 міст) із-поміж представлених у дослідженні мереж. У Києві станція мала сильніші позиції: середньотижневе охоплення - 11,7%, рейтинг - 0,2% (п'ята хвиля 2012 року).

 

Конкуренти «ТАВР Медіа» - Радіогрупа УМХ - 18 січня випустили в ефір нову радіостанцію формату «легкої музики» - Lounge FM на київській частоті радіо Next (99,4 МГц) і планують переформатувати всю мережу Next (охоплює 14 міст).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5847
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vlad Vacula
4072 дн. тому
Володимир. Мені жаль що змінилася назва. Я був у добрих стосунках з музикальними редакторами.Неможна було змінювати назву Мьюзік Радіо.До цього на цій радіостанції в основному звучала елітна музика,разнобічна і я не можу стверджувати, що вона була не спокійна. До речі там можна було почути і кращих виконавців джазовоі музики,якої так зараз не вистачає. Слухачів треба виховувати. Я був в ті далекі часи дуже здивований ,коли почув своіх любимих світових зірок джазу починаючи з Бенні Гудмена,Ели Фітцджеральд, і до сучасних зірок-Крісса Ботті.....Поп музика теж була представлена світовими зірками-Стінг,Шаде,Мадонна,Крістіна Агілера,Лайош Річчі. А Соул баллєт,Бі Трайб всіх не можу перерахувати, нехай вибачають кого пропускаю. До того ж Мьюзік Радіо була украінська радіостанція.Там весь час звучала українська мова! А зараз? В мене давно було бажання зробити Мьюзік Радіо ще популярніше,я готував цілі програми,але через нехватку часу ці тематичні підбірки так і лишились у мене і їх слухають мої друзі музиканти.Така радіостанція притягувала би рекламодавців.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду