СТБ покаже два телефільми Star Media

29 Листопада 2012
1441
29 Листопада 2012
11:44

СТБ покаже два телефільми Star Media

1441
СТБ покаже два телефільми Star Media

Мелодрама Star Media «Мрії з пластиліну» 2 грудня вийде на телеканалі СТБ. Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Стрічка вийде в ефір  о 21.50: о цій порі  по неділях телеканал досить часто транслює нові телефільми Star Media. Наступної неділі - 9 грудня - у цьому ж слоті  вийде ще одна стрічка кінокомпанії «Під прицілом любові».

 

Автори сценарію фільму «Мрії з пластиліну» - Олена Караваєшникова і Майя Шаповалова, режисер-постановник - Максим Мехеда, художник-постановник - Діана Тодоратьєва, оператор-постановник - Сергій Борденюк, продюсери - Галина Балан-Тимкін, Влад Ряшин. У головних ролях - Світлана Іванова, Ігор Петренко, Олександр Мохов, Олексій Комашко та інші.

 

У центрі сюжету 8-річна Оксана, яка закохується в співробітника свого батька, 25-ти річного красеня Бориса. «Він жартома обіцяє почекати, поки дівчинка виросте, й одружитися з нею. Слово Борис не стримує, й одружується на своїй ровесниці Віці. Оксана по-дитячому драматично переживає це. Вона обіцяє собі, що завоює Бориса. За порадою бабусі, дівчинка ліпить свою мрію з пластиліну. Через майже 10 років вона гірко пошкодує про своє бажання. Щоб розпізнати справжні почуття, дівчині доведеться пережити крах сімейного бізнесу, втрату найближчої і люблячої людини. Лише позбавившись від нав'язливої ідеї дитинства, Оксана знайде щастя».

 

Режисер фільму «Під прицілом любові» -  Дмитро Лактіонов. У ролях: Яна Соболевська, Павло Баршак, Денис Рожков, Володимир Симонов, Олександра Назарова, Олексій Смолка, Софія Стеценко, Марина Богатова, Заза Чантурія, Дмитро Гаврилов та ін.

 

За сюжетом стрічки з даху торгового центру  падає Ганна Власова - дочка  впливового бізнесмена. Слідчий Борисов не знаходить мотивів для вбивства, тим більше, що в крові дівчини були знайдені наркотики. Але сестра загиблої Кіра не вважає, що дівчина  могла звести рахунки з життям, тому вирішує вести рослідування самостійно і просить слідчого не закривати справу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1441
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду