Star Media знімає три мелодрами

2 Липня 2012
6427
2 Липня 2012
18:40

Star Media знімає три мелодрами

6427
«Під прицілом кохання», «Політ метелика» та «Мрії з пластиліну»
Star Media знімає три мелодрами

Кінокомпанія Star Media розпочала підготовчий період трьох мелодрам «Під прицілом кохання», «Політ метелика» та «Мрії з пластиліну». Про це повідомляє прес-служба Star Media.

 

Автор сценарію стрічки «Під прицілом кохання» - Едуард Пальмов, за ідеєю Тетяни Назиної, режисер-постановник - Дмитро Лактіонов, оператор-постановник - Михайло Марков, продюсери - Юрій Мінзянов, Влад Ряшин. 

 

«З даху торгового центру впала Анна Власова - дочка великого бізнесмена. Слідчий Борисов не знаходить мотивів для вбивства, тим більше, що у крові дівчини були знайдені наркотики. Але сестра загиблої Кіра не вважає, що Аня сама вирішила звести рахунки з життям. Вона вирішує розібратися в дивній смерті сестри, і переконує Борисова не закривати справу», - йдеться в анотації фільму.

 

Хронометраж - 90 хвилин.

 

Автор сценарію картини «Політ метелика» - Наталія Павловська, режисер-постановник - Микола Михайлов, художник-постановник - Євген Пітенін, оператор-постановник -Володимир Іванов, композитор - Олесь Коровниченко, продюсери - Лариса Журавська, Влад Ряшин. Ролі виконуватимуть Борис Хвошнянський, Олена Радевич, Павло Баршак, Вікторія Малекторович, Соня Стеценко, Костя Чернокрилюк, Станіслав Боклан, Олександр Кобзар.

 

«У старому елітному будинку селиться молода ефектна жінка Світлана з 10-річною донькою Галею. З'ясовується, що вона втекла з Парижа від свого колишнього французького чоловіка, який збирається відібрати в неї дочку. В одного з сусідів, відомого антиквара Андрія Ковалевського є син, ровесник Галочки. Діти дуже швидко знаходять спільну мову, що зближує їх мам - Світлану та Ірину Ковалевську. Незабаром Андрій, бажаючи допомогти нещасній сусідці, бере її на роботу в свій антикварний салон. Це дасть Світлані аргументи для французького суду, щоб залишити дочку при собі. Відносини Ковалевського та Світлани дуже швидко переходять в романтичне русло», - зазначається в описі картини.

 

Хронометраж картини - 4 серії.

 

Автори сценарію фільму «Мрії з пластиліну» - Олена Караваєшникова, Майя Шаповалова, режисер-постановник - Максим Мехеда, художник-постановник - Діана Тодоратьєва, оператор-постановник - Сергій Борденюк, продюсери - Галина Балан-Тимкін, Влад Ряшин. У головних ролях - Світлана Іванова, Ігор Петренко, Олександр Мохов, Олексій Комашко та інші.

 

У центрі сюжету 8-річна Оксана, яка закохується в співробітника свого батька, 25-ти річного красеня Бориса. «Він жартома обіцяє почекати, поки дівчинка виросте, й одружитися з нею. Слово Борис не стримує, й одружується на своїй ровесниці Віці. Оксана по-дитячому драматично переживає це. Вона обіцяє собі, що завоює Бориса. За порадою бабусі, дівчинка ліпить свою мрію з пластиліну. Через майже 10 років вона гірко пошкодує про своє бажання. Щоб розпізнати справжні почуття, дівчині доведеться пережити крах сімейного бізнесу, втрату найближчої і люблячої людини. Лише позбавившись від нав'язливої ідеї дитинства, Оксана знайде щастя».

 

Хронометраж фільму - 90 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6427
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
4323 дн. тому
Таска какая...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду