Star Media здобула нагороди на кінофестивалі «Віддзеркалення»

6 Листопада 2012
5292
6 Листопада 2012
17:39

Star Media здобула нагороди на кінофестивалі «Віддзеркалення»

5292
Star Media здобула нагороди на кінофестивалі «Віддзеркалення»

4 листопада кінокомпанія Star Media отримала спеціальний приз «За внесок у розвиток молодіжного кіно» на IV Московському відкритому фестивалі молодіжного кіно «Віддзеркалення» («Отражение»). Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

У номінації «Найактуальнішй молодіжнй сюжет» була відзначена автор сценарію Аліна Семерякова за роботу над стрічкою «Арифметика підлості». Каріна Андоленко, яка зіграла головну роль у цьому фільмі, перемогла у номінації «Найкраща актриса».

 

Повного переліку переможців на сайті фестивалю поки немає.

 

Нагадаємо, мелодрама «Арифметика підлості» вийшла на «Інтері» наприкінці 2011 року. У Росії прем'єра вийшла на каналі «Россия 1». Автор сценарію - Аліна Семерякова, режисер картини - Олексій Лисовець, продюсери - Влад Ряшин та Галина Балан-Тимкіна. Головні ролі виконують Карина Андоленко, Агнія Кузнецова, Олексій Комашко.

 

За сюжетом стрічки, Марина Казанцева студентка третього курсу, романтична натура, вихована на творах Дюма і Майн Ріда, закохана у викладача з фізкультури Костянтина Павловича. Вона намагається привернути до себе його увагу, але Костянтин всерйоз її не сприймає. Однокурсниця Марини Варя Булатникова шукає способи, щоб помститися дівчині за своє злиденне дитинство.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду