СТБ купив у Star Media трилер «Знак істинного шляху»

19 Вересня 2012
6668
19 Вересня 2012
15:59

СТБ купив у Star Media трилер «Знак істинного шляху»

6668
Прем’єра – 23 вересня
СТБ купив у Star Media трилер «Знак істинного шляху»

Канал СТБ придбав у кінокомпанії Star Media чотирисерійний містичний трилер «Знак істинного шляху». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Прем'єра стрічки відбудеться 23 вересня о 20:05.

 

Автори сценарію - Катерина Костикова, режисер-постановник - В'ячеслав Лавров, оператор-постановник - Андрій Лебедянський, художник-постановник - Григір Тер-Месропян, продюсери - Влад Ряшин, Дар'я Лаврова.

 

У ролях зіграли Валентина Тализіна, Алла Захарова, Олексій Секірін, Сергій Колешня, Олена Левкович, Олексій Рахманов, Ваня Єгоров та інші.

 

«Приватний детектив Макар отримує завдання від власниці мережі модних салонів краси Євгенії Генріхівни Гольц розшукати зниклу безвісти донька Елліну. Загадкові обставини її зникнення виявилися не під силу тринадцятьом детективам. Але складність тільки розпалює азарт Макара, і він з головою занурюється в розслідування заплутаної справи, незважаючи на небезпеку, що загрожує йому», - йдеться в анотації до стрічки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду