detector.media
29.11.2012 11:44
СТБ покаже два телефільми Star Media

Мелодрама Star Media «Мрії з пластиліну» 2 грудня вийде на телеканалі СТБ. Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Стрічка вийде в ефір  о 21.50: о цій порі  по неділях телеканал досить часто транслює нові телефільми Star Media. Наступної неділі - 9 грудня - у цьому ж слоті  вийде ще одна стрічка кінокомпанії «Під прицілом любові».

 

Автори сценарію фільму «Мрії з пластиліну» - Олена Караваєшникова і Майя Шаповалова, режисер-постановник - Максим Мехеда, художник-постановник - Діана Тодоратьєва, оператор-постановник - Сергій Борденюк, продюсери - Галина Балан-Тимкін, Влад Ряшин. У головних ролях - Світлана Іванова, Ігор Петренко, Олександр Мохов, Олексій Комашко та інші.

 

У центрі сюжету 8-річна Оксана, яка закохується в співробітника свого батька, 25-ти річного красеня Бориса. «Він жартома обіцяє почекати, поки дівчинка виросте, й одружитися з нею. Слово Борис не стримує, й одружується на своїй ровесниці Віці. Оксана по-дитячому драматично переживає це. Вона обіцяє собі, що завоює Бориса. За порадою бабусі, дівчинка ліпить свою мрію з пластиліну. Через майже 10 років вона гірко пошкодує про своє бажання. Щоб розпізнати справжні почуття, дівчині доведеться пережити крах сімейного бізнесу, втрату найближчої і люблячої людини. Лише позбавившись від нав'язливої ідеї дитинства, Оксана знайде щастя».

 

Режисер фільму «Під прицілом любові» -  Дмитро Лактіонов. У ролях: Яна Соболевська, Павло Баршак, Денис Рожков, Володимир Симонов, Олександра Назарова, Олексій Смолка, Софія Стеценко, Марина Богатова, Заза Чантурія, Дмитро Гаврилов та ін.

 

За сюжетом стрічки з даху торгового центру  падає Ганна Власова - дочка  впливового бізнесмена. Слідчий Борисов не знаходить мотивів для вбивства, тим більше, що в крові дівчини були знайдені наркотики. Але сестра загиблої Кіра не вважає, що дівчина  могла звести рахунки з життям, тому вирішує вести рослідування самостійно і просить слідчого не закривати справу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY