Українці шукають в «Яндексі» Кличків та зірок шоубізу, політики пасуть задніх

13 Листопада 2012
5698
13 Листопада 2012
18:06

Українці шукають в «Яндексі» Кличків та зірок шоубізу, політики пасуть задніх

5698
Українці шукають в «Яндексі» Кличків та зірок шоубізу, політики пасуть задніх

Пошукова система «Яндекс» склала для каналу ICTV рейтинг запитів найпопулярніших знаменитостей серед українців за останні півроку. Про це повідомляють ФАКТИ.

 

На першому місці серед чоловіків - зірка шансону Стас Михайлов. Саме його ім'я українці найчастіше вводили у пошукове поле за останні півроку. Другу сходинку посів російський хіп-хоп виконавець Тіматі: його скандальне відео «Давай, до свидания» зібрало більше 16 мільйонів переглядів на YouTube. Ображений репером Філіпп Кіркоров опинився тільки на 7-й позиції. На 3-му місці - ще один шансоньє Григорій Лєпс.

 

На 4-му місці - Володимир Кличко. Очевидно, що бокс популярніший за політику, адже його брат, лідер партії «УДАР» Віталій Кличко, у рейтингу посів лише 11-ту сходинку. Але, як зазначили в «Яндексі», якби у рейтингу було лише прізвище «Кличко» (без прив'язки до імені) або «Брати Клички», то всесвітньо відомі боксери, без сумніву, очолили б рейтинг. У компанії підкреслили, що розрив між Володимиром та Віталієм залежить від кількості проведених боїв за півроку.

 

На 5-у місці - тележурналіст  і ведучий російського «Первого канала» Андрій Малахов. Шоста сходинка - російський пепеможець «Євробачення» Діма Білан.

 

На 8-му місці - український «фабрикант» Макс Барських. Дев'ятий у рейтингу - ще один українець, колишній учасник гурту «Пара Нормальних» Іван Дорн.

 

Останній у десятці найпопулярніших чоловіків - російський «резидент» Comedy Club Павло Воля, який зараз активно підкорює кінематограф.

 

Футболісти не користуються великою популярністю в українських відвідувачів «Яндексу»:  Андрій Шевченко у рейтингу посів лише 18-е місце, Євген Коноплянка - 61-е місце, Артем Мілевський - 82-е, Андрій Воронін - 99-е.

 

Президент Віктор Янукович у рейтингу обігнав свого російського колегу Володимира Путіна: вони розмістилися на 79-ій та 90-ій сходинці відповідно.

 

Що стосується жінок, то в першій десятці - виключно «сексапільні» співачки.  Першість здобула Ані Лорак, за нею - Настя Каменських, на третьому місці - російська зірка Нюша. Четвертою стала виконавиця шансону, вдова Михайла Круга - Ірина Круг. На п'ятій сходинці - виконавиця «російського народного R'n'B» Бьянка.

 

На шостій і сьомій позиції - українські зірки «Євробачення» - Тіна Кароль і Гайтана. Восьма сходинка - Ірина Білик, дев'ята - Віра Брєжнєва. Десятку замикає ще одна російська співачка Поліна Гагаріна.

 

Примадонна Алла Пугачова обійшла за популярністю Софію Ротару лише на дві сходинки - 13-та і 15-та відповідно.

 

Юлія Тимошенко у рейтингу - на 30-му місці. Сімома позиціями нижче - лідерка партії «Україна - Вперед!» Наталя Королевська. На 36-ій сходинці - російська телеведуча та опозиціонерка Ксенія Собчак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5698
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
4185 дн. тому
Я зумисне не полізу в пошуковики аби знайти хто такий Стас Михайлов, спитав у кількох колег в офісі - те ж саме такого іменні ніхто не чув. Звісно київський офісний планктон не є репрезентативною вибіркою українців в цілому, проте ... якісь дуже дивні цифри. До автора статті, Ви пропустили третю позицію з-поміж чоловіків.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду