24 жовтня - прес-конференція ICTV та «Інтер» щодо «Всеукраїнського телевізійного екзит-полу»

23 Жовтня 2012
4610
23 Жовтня 2012
14:20

24 жовтня - прес-конференція ICTV та «Інтер» щодо «Всеукраїнського телевізійного екзит-полу»

4610
24 жовтня - прес-конференція ICTV та «Інтер» щодо «Всеукраїнського телевізійного екзит-полу»

24 жовтня о 10:45 в Інформаційному агентстві «Українські новини» компанії TNS в Україні, Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS телеканали ICTV та «Інтер» проведуть спільну прес-конференцію, присвячену, «Всеукраїнському телевізійному екзит-полу». Це унікальне дослідження буде проведене на замовлення двох  українських телеканалів - ICTV та «Інтер».

 

На прес-конференції директор-президент каналу ICTV Олександр Богуцький, голова правління телеканалу «Інтер» Ярослав Порохняк, директор «Національних інформаційних систем» Лариса Горська, директор центру SOCIS Микола Чурилов, заступник генерального директора TNS в Україні Світлана Винославська розкажуть про методику проведення екзит-полу, порядок збору даних та специфіку презентації результатів.

 

«Головною відмінністю цього екзит-полу є висока точність, можлива завдяки вибірці (20 тисяч респондентів) та у великій кількості дільниць, де буде проходити опитування (всього дослідження буде проведено на 614 виборчих дільницях).

 

Метою дослідження є отримання оперативної інформації про хід голосування і результати виборів до Верховної Ради України. Для проведення екзит-полу створюється консорціум з двох компаній-дослідників - TNS та SOCIS. Координацію дослідження здійснює доктор соціологічних наук Чурилов Микола Миколайович.

 

Про висвітлення результатів екзит-полу в ефірі телеканалів буде повідомлено під час прес-конференції,» - йдеться у повідомленні організаторів.

 

Акредитація на прес-конференцію обов'язкова. Звертайтесь, до керівника прес-служби каналу ICTV Юлії Бондаренко: Bondarenko@ictv.ua 098-438-25-06, (044) 502-99-65, внутр. 1257.

 

Дата та адреса проведення прес-конференції: середа, 24 жовтня, м. Київ, вул. Еспланадна, 20, агентство «Українські новини», початок о 10:45.

 

За додатковою інформацією, звертайтесь до менеджера зі зв'язків з громадськістю TNS в Україні Івана Матейко: ivan.mateiko@tns-ua.com (044) 201-10-15, 095-268-04-14

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду