«Яндекс.Новини» почали збирати новини українською

27 Липня 2010
18826
27 Липня 2010
15:53

«Яндекс.Новини» почали збирати новини українською

18826
«Яндекс.Новини» почали збирати новини українською

Сервіс «Яндекс.Новини» почав агрегувати новини українською мовою. Нині в одному новинному сюжеті користувачі можуть побачити повідомлення й українською, й російською мовою одночасно, повідомляє компанія «Яндекс.Україна».

 

«Рік тому ми зробили спеціальний новинний випуск для України. Він був тільки російськомовним, і ми розуміли, що цього недостатньо», - прокоментував зміни керівник сервісу Лев Гершензон.

 

За бажання користувачі можуть переглянути зібрані «Яндекс.Новинами» повідомлення тільки українською чи тільки російською. Їх сортування залежить від мовних фільтрів, важливість кожного сюжету визначається за всіма повідомленнями обома мовами.

 

Сервіс працює в бета-версії. «Яндекс» запрошує до співпраці новинні джерела українською мовою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду