У шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування глядачів

7 Листопада 2012
13565
7 Листопада 2012
15:15

У шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування глядачів

13565
У шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування глядачів

На офіційній сторінці шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування за учасників, яких не обрали тренери. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

У глядачів буде один тиждень, щоб проголосувати за вподобаного їм виконавця.

 

Правила такі: кожен понеділок у розділі «Вибір глядачів» буде з'являтися відео виступів конкурсантів, до яких не повернулися тренерські крісла. Відео кожного вокаліста буде доступне для голосування в розділі «Вибір глядачів» рівно один тиждень. Таким чином, розділ оновлюватиметься кожен понеділок.

 

За підсумками голосування будуть визначено 6 вокалістів, які отримали найбільшу кількість глядацьких «лайків». Потім відео буде повторно розміщено для голосування на сайті «Голос. Діти», а через тиждень буде визначений «Вибір глядачів».

 

Переможець альтернативного голосування виступить у прямому ефірі шоу й отримає спеціальний приз від проекту «Голос. Діти».

 

У випадку з голосуванням за учасників першого епізоду, у зв'язку із початком голосування у вівторок, голосування триватиме по наступний вівторок включно. За всіх інших учасників наступних тижнів голосування триватиме з понеділка по неділю включно.

 

Світлана Мажуріна, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13565
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду