detector.media
07.11.2012 15:15
У шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування глядачів
У шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування глядачів

На офіційній сторінці шоу «Голос. Діти» стартувало альтернативне голосування за учасників, яких не обрали тренери. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

У глядачів буде один тиждень, щоб проголосувати за вподобаного їм виконавця.

 

Правила такі: кожен понеділок у розділі «Вибір глядачів» буде з'являтися відео виступів конкурсантів, до яких не повернулися тренерські крісла. Відео кожного вокаліста буде доступне для голосування в розділі «Вибір глядачів» рівно один тиждень. Таким чином, розділ оновлюватиметься кожен понеділок.

 

За підсумками голосування будуть визначено 6 вокалістів, які отримали найбільшу кількість глядацьких «лайків». Потім відео буде повторно розміщено для голосування на сайті «Голос. Діти», а через тиждень буде визначений «Вибір глядачів».

 

Переможець альтернативного голосування виступить у прямому ефірі шоу й отримає спеціальний приз від проекту «Голос. Діти».

 

У випадку з голосуванням за учасників першого епізоду, у зв'язку із початком голосування у вівторок, голосування триватиме по наступний вівторок включно. За всіх інших учасників наступних тижнів голосування триватиме з понеділка по неділю включно.

 

Світлана Мажуріна, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY