У прем`єрному випуску «Голос. Діти» учасниця виконає партію Вікторії Лук`янець

3 Листопада 2012
7650
3 Листопада 2012
12:37

У прем`єрному випуску «Голос. Діти» учасниця виконає партію Вікторії Лук`янець

7650
Також у програмі семирічний «Гарік Сукачов» і десятирічний «Паваротті»
У прем`єрному випуску «Голос. Діти» учасниця виконає партію Вікторії Лук`янець

У прем`єрному випуску вокального шоу «Голос. Діти», що стартує 4 листопада в ефірі «1+1» візьме участь 11-річна вокалістка з «унікальним оперним голосом». Вона виконає партію рівня оперної співачки Вікторії Лук'янець. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Крім того, глядачі побачать семирічного «Гаріка Сукачова» та десятирічного «Паваротті».

 

 


Шоу розпочнеться зі «сліпих» прослуховувань, коли наставники (Олег Скрипка, Тіна Кароль та Світлана Лобода) набирають собі команди, сидячи спиною до сцени і орієнтуючись виключно на голос вокаліста. За правилами шоу, якщо тренер готовий працювати з цим голосом далі, він розгортає крісло до сцени. У разі, коли до вокаліста повернулись два або три тренера, той сам вирішує, в чию команду піти.


«"Голос. Діти" - це не дитяча передача, - каже продюсер проекту Ірина Іонова. - Це дорослий конкурс з дуже дорослими умовами, просто вік артистів незвичний для глядача».
 

За даними каналу, загалом у «сліпих» прослуховуваннях взяли участь 100 дітей віком від 6 до 14 років, відібраних музичним продюсером проекту «Голос. Діти» Костянтином Меладзе.

 

Нагадаємо, у шоу «Голос. Діти» (дитячій версії «Голосу країни») братимуть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

«Детектор медіа»

Фото надані прес-службою «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7650
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vipbrokc@gmail.com
4196 дн. тому
Боляче за Ромчика! Я страшенно розчарована жюрі! Поверніть хлопчика, це ж і є справжній талант, як Ви могли таке пропустити?! Навіщо ж тоді проект...
Оля
4196 дн. тому
Не почути це дитя і його голос це просто стидоба для наших співаків що сидять у журі......поверніть дитину на шоу...
gorodoc1
4196 дн. тому
Верніть Ромчика з Тернопільщини. Для цієї дитини це єдиний шанс.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду