«1+1» оголосив ще одного тренера шоу «Голос. Діти»

19 Вересня 2012
9383
19 Вересня 2012
12:10

«1+1» оголосив ще одного тренера шоу «Голос. Діти»

9383
Ним стане Тіна Кароль
«1+1» оголосив ще одного тренера шоу «Голос. Діти»

Тіна Кароль стане тренером нового вокального шоу «1+1» «Голос. Діти». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як зазначила продюсер шоу «Голос. Діти» Ірина Іонова, Тіна - це та артистка, популярність якої є результатом її власної праці. «Ми не раз обговорювали з Тіною можливість її участі в нашому шоу в якості тренера, але вона неодноразово повторювала, що не бачить себе в цій ролі, - коментує пані Іонова. - І лише після фіналу другого сезону "Голосу країни" Тіна зізналася, що дуже уважно стежила за нашими учасниками, співпереживала з ними, і ці емоції дали їй зрозуміти, що вона може виступити в якості наставника маленьких артистів... До того ж, у Тіни є досвід виховання власного сина; думаю, для своєї команди Тіна стане доброю мамою, яка буде опікувати своїх підопічних, підтримувати їх у всьому і полегшувати їх шлях в цьому складному проекті».

 

Як писала ТК, одним із тренерів стане вокаліст Олег Скрипка. Ім'я третього тренера «1+1» збирається оголосити наступного тижня.

 

Нагадаємо, вже восени на телеканалі «1+1» розпочнеться нове вокальне шоу «Голос. Діти», у якому братимуть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

Юні учасники пройдуть ті ж самі етапи, що й дорослі вокалісти: кастинги у Костянтина Меладзе, «сліпі прослуховування», «баттли» і прямі ефіри. 3іркові тренери, яких буде троє, робитимуть свій вибір, як і в «Голосі країни», сидячи спиною до учасників та орієнтуючись виключно на голос. Під час прямих ефірів найкращих вокалістів обиратимуть телеглядачі шляхом смс-голосування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9383
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду