Іще 16 мовників переоформили ліцензії через «мовний закон»

17 Жовтня 2012
4948
17 Жовтня 2012
15:18

Іще 16 мовників переоформили ліцензії через «мовний закон»

4948
Іще 16 мовників переоформили ліцензії через «мовний закон»

Іще 16 телерадіокомпаній переоформили свої ліцензії, вилучивши графу «Мова» у зв'язку із законом «Про засади державної мовної політики». Такі рішення ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 17 жовтня.

 

З-поміж них - луганська ТРК «Ірта», телеканали Jewish News One, «Гамма», радіо «Шарманка», «Просто радіо».

 

На попередньому засіданні 10 жовтня свої ліцензії переоформили близько 28 компаній, 3 жовтня - близько 30.

 

Нагадаємо, Національна рада вилучила графу про мови з ліцензійної документації. Відповідний наказ підписав голова регуляторного органу Володимир Манжосов 20 серпня. Документи було підготовлено у зв'язку з набранням чинності закону «Про засади державної мовної політики», а також зважаючи на неодноразові звернення суб'єктів господарювання. У тримісячний термін ліцензію можна переоформити безкоштовно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду