Після втручання Азарова ТВі включили лише у Шепетівці – Княжицький

11 Жовтня 2012
5021
11 Жовтня 2012
17:26

Після втручання Азарова ТВі включили лише у Шепетівці – Княжицький

5021
Після втручання Азарова ТВі включили лише у Шепетівці – Княжицький

Генеральний директор TВi Микола Княжицький заявив, що після втручання прем'єр-міністра України Миколи Азарова лише одна кабельна мережа (з міста Шепетівка) вирішила повернути TВi до трансляції у своїй мережі. Про це він повідомив під час прес-конференції у Брюсселі, пише УНІАН.

 

«Я зустрічався з багатьма людьми. Це і керівництво Європарламенту, і представники різних політичних груп. Я наголошував на тому, що чесність виборів залежить і від того, наскільки влада виконає обіцянки про вільне розповсюдження інформації», - сказав пан Княжицький.

 

Нагадаємо, 10 жовтня Микола Азаров запропонував Національній раді з питань телебачення і радіомовлення разом з провайдерами програмної послуги (кабельними операторами) переглянути принципи формування пакетів на користь вітчизняних мовників. Занепокоєння прем'єр-міністра викликали результати проведеного Нацрадою моніторингу провайдерів програмної послуги щодо вилучення деяких телеканалів із пакетів програм, зокрема й телеканалу ТВі. Моніторинг свідчить про те, що ТВі є лідером за відключеннями у мережах провайдерів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5021
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
@SH
4217 дн. тому
Пусть скажет спасибо и на том. На месте Азарова я бы вообще не брался "возвращать ТВi", а искореннял бы его там, где он ещё остался...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду