detector.media
11.10.2012 17:26
Після втручання Азарова ТВі включили лише у Шепетівці – Княжицький

Генеральний директор TВi Микола Княжицький заявив, що після втручання прем'єр-міністра України Миколи Азарова лише одна кабельна мережа (з міста Шепетівка) вирішила повернути TВi до трансляції у своїй мережі. Про це він повідомив під час прес-конференції у Брюсселі, пише УНІАН.

 

«Я зустрічався з багатьма людьми. Це і керівництво Європарламенту, і представники різних політичних груп. Я наголошував на тому, що чесність виборів залежить і від того, наскільки влада виконає обіцянки про вільне розповсюдження інформації», - сказав пан Княжицький.

 

Нагадаємо, 10 жовтня Микола Азаров запропонував Національній раді з питань телебачення і радіомовлення разом з провайдерами програмної послуги (кабельними операторами) переглянути принципи формування пакетів на користь вітчизняних мовників. Занепокоєння прем'єр-міністра викликали результати проведеного Нацрадою моніторингу провайдерів програмної послуги щодо вилучення деяких телеканалів із пакетів програм, зокрема й телеканалу ТВі. Моніторинг свідчить про те, що ТВі є лідером за відключеннями у мережах провайдерів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY