СКМ інвестував в інтернет-проекти близько $20 млн

25 Вересня 2012
7519
25 Вересня 2012
11:34

СКМ інвестував в інтернет-проекти близько $20 млн

7519
Зокрема в tochka.net та oll.tv
СКМ інвестував в інтернет-проекти близько $20 млн

Компанія «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) інвестувала в інтернет-напрям (tochka.net, oll.tv) близько $20 млн. Про це розповів газети «Комментарии» генеральний директор компанії Олег Попов.

 

«На сьогоднішній день ми інвестували близько $20 млн. Практично усі наші інтернет-проекти ми розвиваємо з Борисом Ложкіним. Тому в прийнятті стратегії ми граємо не основну роль. Але наша частка достатньо істотна  щоб впливати на ключові рішення», - говорить Попов.

 

Нагадаємо, oll.tv - це інтернет-платформа відео, яку запустив медіахолдинг «Медіа Група Україна» у травні 2012.

 

Інтернет-портал Tochka.net розпочав роботу у квітні 2009 року і входив до складу інтернет-холдингу Digital Ventures (що належав компанії СКМ Ріната Ахметова і згодом увійшов до медіахолдингу «Медіа Група Україна»). Восени 2009 року Digital Ventures почав інтеграцію своїх сайтів у портал Tochka.net.

 

У лютому 2012 року «Медіа Група Україна», «Український медіахолдинг» (УМХ) і KP Media заявили про об'єднання інтернет-активів (портали tochka.net, i.ua, bigmir.net) в єдину компанію United Online Ventures.

 

Наприкінці вересня цього року Tochka.net оголосив про переформатування: ресурс стане жіночим порталом, відповідно розділ «Новини» та розділ для чоловіків Мan будуть закриті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7519
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
---
4230 дн. тому
точка и олл - это СКМовские проекты. А совместно работают, потому что у Ложкина сейчас самый грамотный менеджер, который может из всего этого непонятно чего сделать приносящие прибыль проекты
Странно
4230 дн. тому
Странные люди в СКМ, ей Богу! Выбрасывают миллионы на медиа-прожекты какого-то Ложкина. А о прибыли думать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду