detector.media
25.09.2012 11:34
СКМ інвестував в інтернет-проекти близько $20 млн
Зокрема в tochka.net та oll.tv

Компанія «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ) інвестувала в інтернет-напрям (tochka.net, oll.tv) близько $20 млн. Про це розповів газети «Комментарии» генеральний директор компанії Олег Попов.

 

«На сьогоднішній день ми інвестували близько $20 млн. Практично усі наші інтернет-проекти ми розвиваємо з Борисом Ложкіним. Тому в прийнятті стратегії ми граємо не основну роль. Але наша частка достатньо істотна  щоб впливати на ключові рішення», - говорить Попов.

 

Нагадаємо, oll.tv - це інтернет-платформа відео, яку запустив медіахолдинг «Медіа Група Україна» у травні 2012.

 

Інтернет-портал Tochka.net розпочав роботу у квітні 2009 року і входив до складу інтернет-холдингу Digital Ventures (що належав компанії СКМ Ріната Ахметова і згодом увійшов до медіахолдингу «Медіа Група Україна»). Восени 2009 року Digital Ventures почав інтеграцію своїх сайтів у портал Tochka.net.

 

У лютому 2012 року «Медіа Група Україна», «Український медіахолдинг» (УМХ) і KP Media заявили про об'єднання інтернет-активів (портали tochka.net, i.ua, bigmir.net) в єдину компанію United Online Ventures.

 

Наприкінці вересня цього року Tochka.net оголосив про переформатування: ресурс стане жіночим порталом, відповідно розділ «Новини» та розділ для чоловіків Мan будуть закриті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY