Tochka.net стає жіночим порталом

19 Вересня 2012
6765
19 Вересня 2012
17:13

Tochka.net стає жіночим порталом

6765
United Online Ventures визначився з позиціонуванням ресурсу і закриває його розділи «Новини» та Мan
Tochka.net стає жіночим порталом

Tochka.net стає жіночим порталом, відповідно, розділ «Новини» та розділ для чоловіків Мan будуть закриті. Про це днями було оголошено колективу ресурсу. Інформацію «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі інтернет-холдингу United Online Ventures, до складу якого входить портал.

 

«Тенденція розвитку порталу показала, що саме жіноча аудиторія складає найбільшу долю його відвідувачів. Оновлене позиціонування Tochka.net як порталу для жінок зробить його ще більш привабливим для даної аудиторії, що потенційно посилить як ядро аудиторії, так і збільшить кількість відвідувачів порталу. Тож відтепер Tochka.net сфокусується на висвітлюванні тих тем, що в першу чергу цікаві молодій активній жінці», - пояснили в компанії.

 

У межах жіночого позиціонування зазнає змін структура порталу - будуть закриті «Новини» та розділ для чоловіків Мan. При цьому інші проекти порталу - «Афіша», «Подорожі» та «Леді», до складу якої входять Emotion та Glamurchik, а також сервіси Tochka.net (прогноз погоди, гороскопи, відео, веб-конференції, знайомства тощо) працюватимуть без суттєвих змін, повідомили в прес-службі.

 

Холдинг також прийняв рішення про реструктуризацію редакції та проектної команди «задля найбільш ефективного використання внутрішніх ресурсів». «Командам, які працювали над розділами, що закриваються, було запропоновано долучитися до посилення жіночого розділу Tochka.net та проектів порталу Bigmir.net, що також входить до холдингу United Online Ventures», - заявили в прес-службі.

 

На запитання, як швидко відбудуться зміни, в холдингу відповіли, що оскільки нове позиціонування затверджено, зміни вже впроваджуються. Наразі оцінюється обсяг операційних робіт. Як тільки будуть змінені розділи порталу, прес-служба обіцяє про це повідомити.

 

Tochka.net - перший ресурс United Online Ventures, якого торкнулися зміни. Інтернет-холдинг на даний момент формує план заходів щодо змін позиціонування всіх своїх порталів (а це крім Tochka.net ще й Bigmir.net та I.ua) та способів їхньої оптимальної взаємодії.

 

«Детектор медіа» вже писала про плани холдингу закрити частину підсайтів порталу Tochka.net, однак тоді в United Online Ventures не повідомляли, яким буде позиціонування ресурсу і коли відбудуться зміни.

 

Інтернет-портал Tochka.net розпочав роботу у квітні 2009 року і входив до складу інтернет-холдингу Digital Ventures (що належав компанії СКМ Ріната Ахметова і згодом увійшов до медіахолдингу «Медіа Група Україна»). Восени 2009 року Digital Ventures почав інтеграцію своїх сайтів у портал Tochka.net.

 

У лютому 2012 року «Медіа Група Україна», «Український медіахолдинг» (УМХ) і KP Media заявили про об'єднання інтернет-активів (портали tochka.net, i.ua, bigmir.net) в єдину компанію United Online Ventures.

 

18 вересня 2012 року стало відомо, що «Медіа Група Україна» збільшила свою частку в холдингу до 45,9%, решта 54,1% перебувають в управлінні УМХ. За офіційно не підтвердженою інформацією керівником United Online Ventures призначено Дмитра Лисицького, який у серпні обійняв посаду віце-президента УМХ з інтернет-бізнесу і нових медіа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6765
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макарошека
4238 дн. тому
Да, так мало зарабатывать в интернет может только газета Сегодня :) Сейчас еще женский портал будет слоном :) Я лучше почитаю ladynews
Лапшель
4239 дн. тому
Все вопросы, куда пропадают деньги Рината на медиа - к девушке по фамилии Лапшина.
Кирил
4244 дн. тому
Как я завидую этим людям! Сжеть вхолостую несколько миллионов долларов, сменить нескольких главных редакторов, два раза сменить концепцию и им продолжают давать деньги!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду