Тетяна Чорновіл дала ляпаса комуністу

22 Вересня 2012
9956
22 Вересня 2012
12:27

Тетяна Чорновіл дала ляпаса комуністу

9956
За фразу «мало НКВДисти розстрілювали бандерівців»
Тетяна Чорновіл дала ляпаса комуністу

Журналістка, кандидат в депутати Тетяна Чорновіл дала ляпаса члену фракції КПУ Євгену Царькову. Про це вона сказала в ефірі «Шустер live» на Першому національному 21 вересня. 

 

Таким чином вона відреагувала на зауваження пана Царькова «мало НКВДисти розстрілювали бандерівців». У перерві ток-шоу пані Чоровіл підійшла до комуніста і вдарила його по обличчю.

 

Висловлюючи свою думку щодо того, що в Україні може бути введена кримінальна відповідальність за накоеп, Тетяна Чорновіл зазначила: «Журналістам (при допомозі закону про наклеп. - ТК) будуть намагатися заткнути рота. В даній ситуації якраз треба говорити, не мовчати. Це єдине, що ми можемо зробити. Треба відстоювати своє право на слово, і відстоювати свою гідність. На перерві я підійшла до комуніста і дала йому ляпаса. Таким чином я захистила честь українців, яких він намагався образити у прямому ефірі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9956
Читайте також
08.09.2012 07:50
Наталя Соколенко для «Відеотеки»
3 085
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Wtr
4236 дн. тому
А чего не в эфире-то? Больше был бы выхлоп по аудитории. Какая-то эта тетка не профессиональная, хреновая журналистка. Правильно она в политику идет, там как раз для таких место.
печально
4236 дн. тому
черновол превращается в жириновского в юбке
lupus
4236 дн. тому
Інших чоловіків в студії не знайшлось.
EURONEWS
4236 дн. тому
Молодець Тетяна !!! Наступного разу бий по я...х, щоб ця гидота не плодилася, як скажені кролі... не люблю проллєтаріат...
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4237 дн. тому
Героям слава! "Вставай, мила моя, вставай. Біільшого вимагай!"
eugeny52
4237 дн. тому
ИМХО, это называется - блеснула соплёй на солнце.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду