Тетяну Чорновіл облили відром фарби

13 Вересня 2012
6904
13 Вересня 2012
23:32

Тетяну Чорновіл облили відром фарби

6904
Коли вона виходила з ліфта в під'їзді її будинку у Львові
Тетяну Чорновіл облили відром фарби

Невідомий вихлюпнув в обличчя журналістки і кандидата в депутати за мажоритарним виборчим округом №120 Тетяни Чорновіл зелену фарбу. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на саму постраждалу.

 

Це сталося у той час, коли Тетяна Чорновіл виходила з квартири у Львові: «Я зайшла у під'їзд будинку, де проживаю, зайшла у ліфт, коли він піднявся на шостий поверх і двері почали відчинятися, на мене вилили відро зеленої фарби. Я намагалася затримати того зловмисника, але не змогла. Була на підборах, поки зняла туфлі, він відірвався від мене», - розповіла пані Чорновіл.

 

«Я вся зелена! Від кінчиків пальців до кінчиків волосся», - додала вона.

 

Журналістка повідомила, що одразу після інциденту викликала міліцію, і вона вже працює.

 

За словами Тетяни Чорновіл, сусіди стверджують, що хлопець чекав на неї під під'їздом протягом трьох днів. «Сусіди кажуть, що бачили цього хлопця з відром біля ліфту», - розповіла вона.

 

Пані Чорновіл також розповіла, що три дні тому невідомі дали її номер телефону в оголошення про надання секс-послуг, а в четвер зранку прокололи шини в її автомобілі.

 

Кандидат у депутати підозрює, що провокацію проти неї могли влаштувати як місцеві суперники, так і політики «центрального рівня»: «Це може бути і місцевий рівень, бо мій суперник вже почав нервувати, а, може, і центральний рівень. Така собі помста за "Межигір'я" (пані Чорновіл пробралася на територію «Межигір'я». - ТК)».

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6904
Читайте також
08.09.2012 07:50
Наталя Соколенко для «Відеотеки»
3 085
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мегре
4241 дн. тому
а хто був поруч, що так оперативно сфотографував? чому не затримав нападника? чому фарба не масляна? на голові парик? чому фарба, а не гівно?
ДимОК
4244 дн. тому
Ахахах)))) Ставлю лайк)))) Журналистище писать должно, а не в депутатши лезть
гость
4244 дн. тому
"Теракты" против Татьяны Черновол на этом не закончатся. Они будут продолжаться ровно до окончания избирательной гонки. Теперь, как мне кажется, нам стоит ждать: 1. наезда на Таню трехколесного детского велосипеда; 2. падения на бетонный пол из-за того, что она подскользнется на какашке кенгуру Януковича, которую ей под дверь подбросит администрация президента. 3. атаки голубей из Межигорья, которые устроят бомбардировку пометом лобового стекла машины Тани, чем создадут аварийную ситуацию на дороге. 4. похищения трех мешков картошки, мешка марковки, 10 кг гречки и пяти банок солений из родительского подвала. 5. Засылки пяти привидений в ее двухэтажный дом под Бориспольским аэропортом, которые не будут давать выспаться и собраться с мыслями кандидату в депутаты. В общем, ждите, товарищи!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду