Тетяну Чорновіл побили на окрузі (ОНОВЛЕНО)

6 Жовтня 2012
8475
6 Жовтня 2012
15:55

Тетяну Чорновіл побили на окрузі (ОНОВЛЕНО)

8475
Тетяну Чорновіл побили на окрузі (ОНОВЛЕНО)

Журналіста і кандидата в депутати Тетяну Чорновіл побили при спробі з'ясувати походження фальшивих листівок від її імені, пише «Українська правда».

 

Як розповіла пані Чорновіл у коментарях виданню, на 120 окрузі на Львівщині, в якому вона балотується, було випущено 100 тисяч фальшивих листівок нібито від її імені з проханням перерахувати гроші на її виборчу кампанію на невідомий їй рахунок. Дізнавшись про це, Тетяна Чорновіл поїхала до села Мшана Городоцького району, де ці листівки поширвали невідомі із трьох автомобілів. На під'їзді до села назустріч їй виїхали ці три авто. Пані Чорновіл зупинилися, щоб з'ясувати ситуацію, підійшла до найближчої машини і побачила в ній листівки. Тоді вона вирішила сісти в цю машину, щоб затримати зловмисників, доки її помічник викликатиме міліцію.

 

«У машині мене почали бити й душити. Я стою вся в крові. Потім мене викинули з машини, а помічника вдарили обличчям об капот і поїхали», - розповіла пані Чорновіл.

 

Коли на місце події прибула міліція, повз них проїхав автомобіль, в якому сиділи люди, схожі на тих, що роздавали листівки. Міліція зупинила цю машину, і в ній виявилися такі ж листівки. Однак ці люди сказали, що їм просто дали по 50 гривень, аби вони роздали листівки.

 

Чорновіл відзначає, що люди, які її били, розмовляли російською мовою, що нехарактерно для Львівщини. Натомість затримані - львів'яни. Журналіст підозрює, що їх спеціально послали на місце події, аби  вони «прийняли удар» на себе.

 

Після інциденту голова Ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що Об’єднана опозиція вимагає встановити і покарати осіб, винних у побитті  Тетяни Чорновіл та припинити тиск на кандидатів від опозиції.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8475
Читайте також
07.10.2012 14:00
Тетяна Чорновіл, «Українська правда»
27 645
08.09.2012 07:50
Наталя Соколенко для «Відеотеки»
3 085
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мегре
4220 дн. тому
Душили-душили... Танюшко, фотомоделька наша, а які номери авто були у тих лиходіїв, які тебе мучили? Щось ти забудькувата стала.
ha
4222 дн. тому
нет ,похоже ,что когда других достоинств ,чтобы привлечь внимание нет, надо какой-нибудь скандальчик, о котором всенепременно кругом напишут. Иначе кто бы знал об этом канадидате... Ждем на "Дусе", как обычно казавшейся "случайно" в эпицентре событий, подробных раскадровок происшествия (постановка с лифтом и зеленой краской была гениальна по количеству "ляпов")
ДимОК
4222 дн. тому
Давно пора. Нарывалась - получай. Значит, справедливость есть
Вася
4222 дн. тому
То ее краской обольют, то побьют - она что, специально нарывается?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду