detector.media
13.09.2012 23:32
Тетяну Чорновіл облили відром фарби
Коли вона виходила з ліфта в під'їзді її будинку у Львові

Невідомий вихлюпнув в обличчя журналістки і кандидата в депутати за мажоритарним виборчим округом №120 Тетяни Чорновіл зелену фарбу. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на саму постраждалу.

 

Це сталося у той час, коли Тетяна Чорновіл виходила з квартири у Львові: «Я зайшла у під'їзд будинку, де проживаю, зайшла у ліфт, коли він піднявся на шостий поверх і двері почали відчинятися, на мене вилили відро зеленої фарби. Я намагалася затримати того зловмисника, але не змогла. Була на підборах, поки зняла туфлі, він відірвався від мене», - розповіла пані Чорновіл.

 

«Я вся зелена! Від кінчиків пальців до кінчиків волосся», - додала вона.

 

Журналістка повідомила, що одразу після інциденту викликала міліцію, і вона вже працює.

 

За словами Тетяни Чорновіл, сусіди стверджують, що хлопець чекав на неї під під'їздом протягом трьох днів. «Сусіди кажуть, що бачили цього хлопця з відром біля ліфту», - розповіла вона.

 

Пані Чорновіл також розповіла, що три дні тому невідомі дали її номер телефону в оголошення про надання секс-послуг, а в четвер зранку прокололи шини в її автомобілі.

 

Кандидат у депутати підозрює, що провокацію проти неї могли влаштувати як місцеві суперники, так і політики «центрального рівня»: «Це може бути і місцевий рівень, бо мій суперник вже почав нервувати, а, може, і центральний рівень. Така собі помста за "Межигір'я" (пані Чорновіл пробралася на територію «Межигір'я». - ТК)».

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY