«2+2» транслюватиме всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів

12 Вересня 2012
7366
12 Вересня 2012
12:34

«2+2» транслюватиме всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів

7366
Матчі супроводжуватимуться шоу «Про Лігу чемпіонів»
«2+2» транслюватиме всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів

Телеканал «2+2» проводитиме пряму трансляцію всіх матчів ФК «Динамо» у Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2012-2013. Про це повідомляє прес-служба «2+2».

 

У першому раунді групового турніру столичні динамівці змагатимуться з футболістами французького «Парі Сен-Жермен» (ПСЖ). Поєдинок відбудеться 18 вересня на паризькому стадіоні «Парк де Пренс». Пряма трансляція матчу в ефірі «2+2» розпочнеться о 21:45 за київським часом.

 

Відразу після матчу на «2+2» вийде шоу «Про Лігу чемпіонів». Ведучий  програми Ігор Циганик разом з відомими футбольними експертами проаналізують суперечливі моменти зустрічі, висловлять свої оцінки гри. Для більшої наочності та переконливості дискусії творча команда «Про Лігу чемпіонів» використовуватиме технологію 3D-моделювання.

 

Нагадаємо, Динамо» вийшов до етапу групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА і під час жеребкування потрапив до групи А. Суперниками «Динамо» в цій групі будуть футбольні клуби «Порту» (Португалія), ПСЖ (Франція) та «Динамо» (Загреб, Хорватія).

 

«1+1 медіа» та медіа-холдинг «Медіа Група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

Канал «Україна» транслюватиме всі матчі «Шахтаря» і «Металіста» в Лізі чемпіонів та Лізі Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7366
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду