«Україна» та «Футбол+» покажуть усі матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів

13 Вересня 2012
8489
13 Вересня 2012
13:26

«Україна» та «Футбол+» покажуть усі матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів

8489
Перша трансляція - 19 вересня
«Україна» та «Футбол+» покажуть усі матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів

Телеканали «Україна» та «Футбол +» покажуть усі шість матчів у груповому турнірі Ліги чемпіонів за участю донецького «Шахтаря». Про це повідомляє прес-служба каналів.

 

За підсумками жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» потрапив у групу Е разом з діючим переможцем турніру - англійським «Челсі», чемпіоном Італії - «Ювентусом» та чемпіоном Данії - «Нордшелланд».

 

Пряму трансляцію першого матчу, який українська команда проведе з датським «Нордшелланд» в Донецьку на стадіоні «Донбас Арена», канали покажуть у середу, 19 вересня, о 21:30. В HD-якості матч зможуть побачити абоненти «Волі» і Viasat на телеканалі «Футбол+».

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» та медіа-холдинг «Медіа група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

Телеканал «2+2» транслюватиме всі матчі «Динамо» в Лізі чемпіонів УЄФА сезону 2012-2013 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8489
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду